38 Hetes Terhesség Alhasi Fájdalom

Tue, 17 Aug 2021 16:24:02 +0000
  1. A derékfájás azt jelzi, hogy beindult a szülés?
  2. Alhasi fájdalom terhesség vége felé normális?
  3. Nagyon a vége féle, avagy 38. heti jelentés - Napló

:-) Na jó, még egy adagot kivasalnék és elpakolnék, meg elolvasnék 1-2 fejezetet a könyveimből. 38. heti pocakfotók:

A derékfájás azt jelzi, hogy beindult a szülés?

  • Csákányi László Filmszínház - Mozi - Bridget Jones babát vár
  • Ki ne szeretné tudni a jövőt? | Kartyajoslasok.hu
  • Mosógép :: Mosógép :: AEG, Electrolux, Zanussi márkabolt webáruház
  • Eladó samsung galaxy s4 - Magyarország apróhirdetések - Jófogás
  • Opel Astra G gyújtótrafó - Jelenlegi ára: 3 500 Ft
  • Nagyon a vége féle, avagy 38. heti jelentés - Napló
  • Budapest iii kerület rozália utca
  • Szent kozma és damján rehabilitációs szakkórház
  • Rosamunde Pilcher: Viharos reggelek, szerelmes esték teljes film magyarul - YouTube
  • Hány liter vére van az embernek de
  • Tiszti klub étterem szolnok menü

38 hetesek lettünk Lillával, és ezen a napon egyben 5 évesek is Nyonyesszel. Ez az 5. házassági évfordulónk. Szerettem volna meglepi tortával, frissen, illatosan, csinosan várni haza apát, na ebből lesz palacsinta, meg tegnapi haj és csinos terhes mackóyszerűen nem volt erőm összeszedni magam. A 38. hét is ugyanolyan lassan, és mégis nagyon gyorsan telt, mint az összes többi, amióta itthon vagyok. Volt barátnő találkozó. Igazi babazsúrrá vált. Lilla a pocakban, egy féléves, egy egyéves és egy négyéves meg köztünk virgonckodott. A mintánk, az 1 éves Petra, nagyon nyugis kislány. Mondtam is Lillukának, hogy figyelje és utánozza. :-) Kaptunk egy nagy zsák kisruhát, így a mosás-vasalás újra indult (anyu legalább élvezkedett egy sort a kisruhák vasalásával:-)), laktoherb teákat, és megmaradt pelusokat. Hétfőn megtörtént az utolsó védőnő látogatás. Nagyon kedves volt és beszédes. Nem is értettem. A szokásos dolgok: mázsálás, vérnyomás mérés, vizelet ellenőrzés, és adatok beírása a könyvekbe.

Alhasi fájdalom terhesség vége felé normális?

ha igazán fáj majd, akkor felismered!!! 2012. 22:02 Hasznos számodra ez a válasz? 3/6 A kérdező kommentje: Nekem mindig éjszaka kezd el fájni, de csak a felkelek vagy sétálok, ha ülök vagy fekszem akkor nem érzem, hogy fájna. 4/6 anonim válasza: Nyugi ez már normális, tágulnak, alakulnak a csontok. Nekem ma áramütés szerű hasogatások is voltak a hasam alján, a combom tövében! Na ez már kegyetlen volt! Azt meg tudni fogod, hogy mikor indul be a szülés, anno és is rögtön tudtam, semmivel nem lehet összetéveszteni azokat a fájásokat, nem olyanok, mint ezek. Tarts ki, már mindjárt itt a vég!!! Üdv, két gyerekes+38hkm. 22:03 Hasznos számodra ez a válasz? 5/6 A kérdező kommentje: Köszi, de már annyira szenvedek. :( Aludni se tudok normálisan, ülni se, már semmi nem jó. :( 6/6 anonim válasza: persze, persze, fáj, meg sehogy nem jó, már nagyon nehéz a pocakod, nyomja alul szét a csontokat, én is mindig ha felkeltem már a végén, akkor alul tartanom kellett a hasam, mert olyan érzés volt, mintha le akarna ki, már csak pár nap, lehet ez már némi kis előjel is... 29.

;-) Én ráadom. Ha kell egy nap alatt mindet, és lefotózom az összesben. :-) Még mindig szülő pozícióban helyezkedik el a pocakomban, de most tükörképe az egy héttel ezelőttinek. Valahogy, valamikor átcsavarta magát a bal oldalra. Ott van a kis törzse, háta kifelé, hasa befelé néz az én hasam közepe felé, a lábacskáit pedig átnyújtja jobbra. Ott tapossa az oldalamat. :-) Lehet, hogy fordulna már kifelé? Igen meglepett ez a súly, mivel 6 napja még 2640 volt. Ez azt jelenti, hogy 6 nap alatt kb 600 grammot hízott... Érzem is. Szeméremcsont, medencék, mindkét forgó (már nem csak akkor, ha mozdulok, hanem folyamatosan), deré mind-mind veszettül fáj. Változatlanul 7 részletben alszom éjszakánként pár órát. Kezdek kimerült lenni. A sav sem jobb, és ahogy Lilluka növekszik, egyre hosszabb és mélyebb terjedelemben kemény a pocim (nyilván, ahol Ő elhelyezkedik), ergo egyre nehezebb bármiféle előrehajlás (akár kicsit is), az ülés, az állás és még a fekvés is. Nem könnyű, na. Ahogy már korábban is írtam, minden nap, sőt minden perc egy zsákbamacska.

Nagyon a vége féle, avagy 38. heti jelentés - Napló

Nem tudni, mit hoz a következő: egy kis megkönnyebbülést vagy újabb nyűgöket? Őszintén szólva, olyan 3000 grammos babára számítottam a szüléskor. Most egy kicsit megijedtem. Nem tudom, mikor akar majd kicsilány kibújni. Egyelőre nagyon jól érzi magát. Minden adott ahhoz, hogy ne akarjon még megszületni: az áramlás a köldökzsinórban tökéletes, a méhlepényen szinte alig látható mészfolt, tehát folyamatosan tudja őt táplálni, a magzatvíz teljesen normál mennyiségű. Jól tartom. ;-) Bár, megmondom őszintén, fogalmam sincs, mi befolyásolja ezeket a dolgokat, és még az orvos sem tudta megmondani, hogy pl. egy lepény, mitől jó végig. Egy biztos oka lehet a romlásának, a dohányzás. Na szóval, nem tudom, Lilluka meddig élvezi még a pocaklakó létet, de a folyamatos keményedések és görcsök ellenére (a keményedés mondjuk egész napos), az összes méhszáj zárt és a méhnyak sem rövidült. A doki szerint ez semmit sem jelent, akármikor megindulhat ettől függetlenül a szülés. Mi készen állunk rá! Gyere csak Kicsilány, ha már szeretnél!

Volt olyan érzésem, hogy az autónk kárpitján köt ki az aznap délután elfogyasztott folyadékmennyiséndtam is neki, hogy apa kényes az autóra, és az esetleges balesetért nem vállalom a felelősséget, ezzel neki kell elszámolnia majd, ha kibújik. :-) Persze, amint az NST-n rám tették a kütyüket, csend-béke-nyugalom szállt pocakom tájékára. Hát, ha háromszor nyomtam a mozgást jelző gombot a 20 perc alatt, sokat mondok. A lényeg mondjuk az, hogy ilyenkor megnőtt a pulzusa. Méhtevékenység zéró. Bezzeg a vizsgálatnál alig bírtam lefeküdni a székbe - amúgy is utálom azt a széket, még egy ilyen kényelmetlen nőgyogyó szék nincs - mert Lilla épp úgy döntött, feléred, mozogni kezd, befeszül, és alul a hólyagomat nyomja teljes erőből (nem tudtam, hogy mi lesz ennek a vége, a doki meg már a lábaim között ült... ), felül meg a mellem alatt a pocakomat. Néz rám a doki lövésre készen, jelezve, hogy feküdjek már le. Egy pillantással az amorf és kőkemény pocakomra vezetem a tekintetét, mire Ő mosolyogva közli, hogy Drágám ez semmi, sokkal rosszabb is lesz, higgye el.

13:46 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

Figyelt kérdés Sziasztok! 38 hetes terhes vagyok, és az alhasam egyre jobban kezd fájdogálni, eleinte csak a jobb oldalamon, mostmár az egész alhasam olyan mintha le akarna szakadni. Néha párosul hozzá derékfájdalom is. Normális tünetek? Első babám lesz és egyre jobban aggódok, hogy nem fogom tudni mikor induljak a kórházba. :( 1/6 anonim válasza: Szia Nekem is szokott ilyen lenni, bár én még csak ma kezdtem a 32. hetet. Nekem szednem kell magnéziumot és seduxent is, mert sokat görcsölök és keményedek, amik miatt már nyílik a méhszájam. Az igazi fájás meleg fürdőtől sem múlik el. Próbáld ki a meleg füdőt, ha elmúlik, akkor ezek csak jóslók, ha nem akkor már lehet a szülés indult meg. Illetve az igazi fájások rendszereződnek és egyre sűrűbben jelentkeznek és kb 60 másodpercig tartanak. A jóslóknál viszont nincs rendszeresség, aktivitásra elmúlik vagy gyengül és nem tart sokáig. 2012. júl. 28. 21:53 Hasznos számodra ez a válasz? 2/6 anonim válasza: Nekem is ilyen volt... helyezkedik a kicsikéd... :-))) Izgi.