Samsung Galaxy J5 2016 Ár

Tue, 17 Aug 2021 02:05:40 +0000

1 Online vásárlás gyakran ismételt kérdések Miért érdemes online rendelnem? Ha az általam megvásárolni kívánt színű, típusú készüléket nem találom a kínálatában, mi a teendő? Ha a megrendeléshez visszahívást kérek, akkor is megkapom-e az online kedvezményt? Mi az a forgalmi előleg? Van különbség a bolti árak és az online árak között? Mennyi a kiszállítási idő? Kiválaszthatom a kiszállítás napját? Mit jelent a 14 napos cseregarancia? Meddig érvényes a garancia/jótállás? Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Telenor üzletekben. Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

Samsung J510 Galaxy J5 (2016) Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon, Gold (Android) | Extreme Digital

Örökítsd meg életed legjobb pillanatait. A készülék első és hátsó kamerája is gyors és kiváló minőségű, F1. 9 fényerejű lencsével rendelkezik, melynek köszönhetően még a legsötétebb környezetben is a lehető legtisztább fotókat készítheted. Sőt mi több, a kamerát a kezdőképernyő gomb kétszeri megérintésével is egyszerűen elérheted. Az egyik leghosszabb élettartamú akkumulátornak és az ultratakarékos módnak köszönhetően minden kedvenc alkalmazásod hosszan és zökkenőmentesen működik, így mindent szemmel tarthatsz a kijelzőn. 5. 2" kijelző Hosszú akkumulátor-üzemidő A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük. Nézd meg, van-e másik színben! Technikai részletek Fizikai jellemzők Súly 158 g Méret 145. 8 x 72. 3 x 8.

  1. Samsung galaxy j5 2016 ár ultra
  2. Samsung Galaxy J5 (2016) Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Dual SIM, 16GB, LTE, Fekete - eMAG.hu
  3. Samsung galaxy j5 2016 ár battery

Samsung J510 Galaxy J5 (2016) Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon, White (Android) | Extreme Digital

5 mm Tömeg 149 g Funkciók Dual SIM Nem Tripla SIM Nem Cseppálló Nem Vízálló Nem Porálló Nem Ütésálló Nem MP3/WMA/AAC csengőhang Igen Diktafon Van Naptár Van Ébresztő Van Számológép Van Kihangosítás Van Hardware Modem Van Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Gyártó: Samsung Modell: Galaxy J5 (2016) J510F Leírás: Fedezd fel a Galaxy J szériát! Élvezd a Samsung Galaxy J5 és J7 kivételesen tiszta felbontású képeit és videóit, melyek az 5. 2 / 5, 5 Super AMOLED kijelzőn egyedülálló minőségben idézik fel életed legszebb pillanatait. Lenyűgöző látvány A Super AMOLED kijelzőn most még élénkebb színekben és kiválóbb felbontásban jelennek meg képeid! Turbózd fel a fényképek, videók és játékok megjelenését - egyedülálló kontraszt a mélyebb feketékhez és élethű színvisszaadás a csodálatos látványhoz! Erőteljes teljesítmény Fedezd fel a gyorsabb böngészés, a fejlettebb játékfuttatás és a HD videók élményét a zökkenőmentes és gördülékeny multitasking-gal! Mostantól még erőteljesebb processzorok segítik a mindennapi szórakozást!

Mobiltelefont keres? A legjobb GSM-boltok, mobilboltok ajánlatai egy helyen. Új és használt telefonok széles választékából kiválaszthatja az Ön számára legolcsóbbat, legmegfelelőbbet. © 2004-2021 - Minden jog fenntartva! Az Új és Használt GSM oldalainak másodközlése csak a tulajdonos engedélyével lehetséges. Általános feltételek

Samsung galaxy j5 2016 ár charger

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk. Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak. Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el. Az újonnan kiválasztott termék, csak a korábban kijelölt termékek törlésével kerülhet be az összehasonlításba. Kedves Ügyfelünk! Sajnos erre a számra nem tudsz vásárolni a következő lehetséges okok miatt: Lejárt számlatartozásod van Egyenleged törlesztőrészlet elmaradást mutat Már folyamatban van készülékcseréd Amennyiben a fenti esetek egyike sem áll fenn, kérlek, kérj visszahívást, munkatársunk segít.

Nagyon nehezen találtam magamnak olyan telefont, amibe egyszerre tehetem be a két SIM-et és a memóriakártyát is. A memóriakártyára ki lehet telepíteni a letöltött alkalmazásokat is (ezt azért írom, mert sok helyen azt olvastam, hogy ezen az Android verzión ilyet nem lehet). Hívásindításkor vagy SMS írásakor megkérdezi, hogy melyik SIM-et szeretném használni; ez nagyon kényelmes. Az akkumulátor pedig kifejezetten sokat bír. Kutatásra is használom, ma kb. 200 oldalnyi szöveget fotóztam le vele és alakítottam át optikai olvasóval. Ennyi munkától 80%-ig merült csak az akksi. A megjelenése igényes, kellemes a súlya, határozottan érezhető, hogy a kezemben tartom, nem olyan pillekönnyű. Korábban Samsung Galaxy S Duos-om volt, ami 4"-os, így nagy váltás volt ekkora telefonra cserélni. Csak eleinte volt furcsa a mérete, én lepődtem meg a legjobban, hogy milyen hamar megszoktam. Kiegészítőket (tokot, fóliát) is könnyen lehet hozzá szerezni. Ajánlom mindenkinek, akinek ilyen felszereltségi szintű telefonra van szüksége.

  1. 1076 budapest garay tér 20 ans
  2. Gyűrűk ura a gyűrű szövetsége teljes film magyarul letöltés
  3. C vitamin hatása a vesére
  4. Dr domokos ágnes akácfa utca telefonszám 3
  5. Veled minden hely ragyogó teljes film