Global Yh Hfwp1204A 2 Smart Automata Akkutöltő

Mon, 16 Aug 2021 21:14:50 +0000
  1. [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai - LOGOUT.hu Hozzászólások
  2. Global yh hfwp1204a 2 smart automata akkutöltő charger

Előtte persze akklimatizálom ott néhány órát hogy átvegye a meleget. hegefe csendes tag Nedves, gondozás mentes, Sb-Ca rács ötvözetes indító aksi esetén a szükséges hőmérséklet korrekció. (Szabvány szerint 2. 8 mV/Fárenhejt fok/cella) Első oszlop az elektrolit hőmérséklete Celziusz fokban. A második oszlop a Volt érték, amit az akku töltő kimenő feszültségéhez kell hozzáadni. 71. 1° -1. 344 65. 6° -1. 176 60. 0° -1. 008 54. 4° -. 840 48. 9° -. 672 43. 3° -. 504 37. 8° -. 336 32. 2° -. 168 25° 0 21. 1° +. 168 15. 6° +. 336 10° +. 504 4. 4° +. 672 -1. 840 -6. 7° +1. 008 -12. 2° +1. 176 -17. 8° +1. 344 Ebből láthatod, hogy 25°-on 0V a kompenzációs érték, tehát itt kell az akku töltőnek 14. 4V v 14. 8V abszorciós határon üzemelnie. 21. 1°-on +. 168, 15. 6°-on már +. 336 a korrekciós tényező. A CTEK töltőd nagy valószínűséggel jól emeli a töltő feszültséget. Ne AGM módban töltsd az akkukat, ha egyik sem AGM. Ha nem így teszel persze, hogy pezsegni fog. Pezseghet persze akkor is, ha normál 14.

[Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai - LOGOUT.hu Hozzászólások

global yh hfwp1204a 2 smart automata akkutöltő radio

Extra Garancia Standard A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Extra Garancia Balesetbiztosítás Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is! Extra Garancia Prémium Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is! További információért kattints ide!

global yh hfwp1204a 2 smart automata akkutöltő charger

Talán az alapján a közösség véleményezni tudja, hogy mi várható tőle. A youtube-os video alapján 50Hz-es valami. Akkár lehet olyan is mint a CH611. Ha a mikrofon az akkumlátor felett is volt akkor nagy a valószínűsége, hogy egy CH611-es felépítés. Fontos! Ez még csak találgatás. Természetesen nagyon fontos ezen felül, hogy hol kapcsol ki, és milyen pontosan. A fénykép alapján a kábel vastagabb mint a CH611-é. Pedig az indítási árama kisebb. Gyanús az akksi. Egy fél óra zene után (persze álló motornál) kiírta a start engine-t, battery low miatt. 2 literes dieselt indít még. Egyébként egy 70 Ah-s Rocket. Korát nem tudom pontosan olyan 5 éves lehet. A matricán a tetején nincs beütve. Tudtok olcsó jó akku tesztert? Szerk: KB a 7-es pont megjelenése után 1 nappal kezdett el pezsegni. Csinálj egy töltés kiegyenlítést a cellák között (Recond). Lehet pár cella nem veszi rendesen a töltő áramot, emiatt a többi meg nagyobb feszt kap. De ilyet még nem láttam 13. 6V töltő feszültségen. Pár órát pihentesd az aksit - ha még töltőn van, majd töltsd újra.

Keresés a leírásban is Csak aukciók Csak fixáras termékek Az elmúlt órában indultak A következő lejárók A termék külföldről érkezik: 1. oldal / 8 összesen 1 2 3 4 5... Autós akkutöltő Állapot: új Termék helye: Budapest Hirdetés vége: 2021/07/25 05:44:12 6 Makita akku töltő használt Pest megye Hirdetés vége: 2021/07/26 20:37:23 Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka Autós kütyü, elektronika E-mail értesítőt is kérek: Újraindított aukciók is:

  1. Tóth Árpád: Esti ének – fukszia személyes és könyves oldala
  2. Halálhajó 2 teljes film magyarul 1 resz videa
  3. Global yh hfwp1204a 2 smart automata akkutöltő adapter
  4. Global yh hfwp1204a 2 smart automata akkutöltő diagram
  5. Global yh hfwp1204a 2 smart automata akkutöltő lock
  6. Global yh hfwp1204a 2 smart automata akkutöltő system
  7. Cran komplex tőzegáfonya kapszula vélemény d
  8. X men kezdetek farkas teljes film magyarul
  9. Üdvözlünk a PC Fórum-n! - PC Fórum
  10. Global yh hfwp1204a 2 smart automata akkutöltő thermostat

Global yh hfwp1204a 2 smart automata akkutöltő charger

Hozzászólások p300 tag Valaki használt már ilyen kütyüt hatásos? 12V Lead Acid Battery Capacity Recover Accumulator Life Extension Repair Tool Mr Bond 007 őstag Kéne egy segítség egy barátomnak. Melyik a legjobb töltő max 15k-ért amit egyszerű kezelni és jól is tölt. Ebben az ársávban mi az ajánlott? Sima benzines kocsihoz kell. csiga8 senior tag Én ezt venném ( akkukraft): [link] ill. vettem is. Mind töltőnek, mind csepptöltőnek jó. A menüválasztó gombja valószínűleg garis lesz, de gond nélkül javítják. Vagy egy aldis-lidlis töltő. [ Szerkesztve] Global CH611 akku töltőt vennék Soma01 veterán.. a Penny-s. Mikor melyik akciós vagy melyik kapható. Colnago csendes tag Sziasztok! Vettem egy CTEK MXS 5. 0 akkutöltőt. A leírása alapján a töltési feszültségek 14, 4 V normál, 14, 7 V AGM, 15, 8 V Recond üzemmódokban. Van kettő motor akksim, a robogóé sima savas, levehető kupakos cellákkal, a nagymotoré zárt savas. A töltő mindkettő akkut normál töltési módban(motor menün)14, 7 Volt feszültséggel tölti(multiméter szerint) AGM módra átváltva 15 Voltra áll.

4V-on töltöd őket, mert a beállított elméleti 14. 4V/25 C fok vízbontási határ új (max 1 éves) akkura vonatkozik. Rács ötvöző (Sb vagy Ca v. Sb/Ca) függően idővel ez az érték egyre kisebb lesz. Pár év után jelentősen lecsökkenhet. Az akkun nyisd meg a dugókat, vagy tedd szabaddá a szellőzőket. Nem lesz gond a lecsökkent vízbontási határ miatti pezsgéssel vagy a Recond miatti pezsgéssel sem. Sanyo77 tag Nekem 13. 6 volton is pezsgett az autóban az akksi. Zárt akku, nem tudtam megnézni. 2. napja volt rajta, a 7. pontnál járt. Köszi szépen a válaszokat. AGM módban nem töltöttem csak átkapcsoltam néhány másodpercre amig megmértem a feszültséget multiméterrel. Ahogyan nézem 14, 4 V-on elég melegben tölt csak, mondhatni nyáron 20 fok felett. Egyik cella az akkuban zárlatos is lehet. Ha szinte rögtön pezseg a töltés kezdetekor. Brogyi senior tag Amig egy bátor ember meg nem veszi addig sokat nem tudunk. A bátorság abban áll, hogy az oldalán azt a néhány csavart kiveszi, és lefotózza amit lát.

Előnyök: 14 napos visszaküldési jog Termékgarancia: részletek Magánszemély: 12 hónap Mások a következőket is megnézték Részletek Általános tulajdonságok Tartozék típusa Akkumulátor töltő Szín Fekete Gyártó: Global törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek. Értékelések (1 értékelés) Értékelés írása Sajátod vagy használtad a terméket? Kattints a csillagokra és értékeld a terméket Értékelés írása Szűrő: Csak az igazolt vásárlások Toggle search Legutóbb hozzáadva a kedvencekhez Ügyfelek kérdései és válaszai Van kérdésed? Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják. Navigációs előzményeim

A 4. töltési fázisban van most, de 1-es, 2-es, 3-ason gyorsan átugrott, a 3-ason is 14, 7 Volt volt. Normális érték ez amikor a 14, 4 V-ot kellene tartania ennek pontosan? Az akkut hallom hogy pezseg, tehát erős lehet neki kicsit. Ha nem ez a CTEK töltő lenne még betudnám gyártásiszórásnak de azért ettől az ember tizedpontosságot várna és igazából fontos is lenne. Mi a véleményetek róla, valaki mérte ezt a típust? Benő sntt csendes tag holnaptól lesz ez a lidlben. mit lehet róla tudni, érdemes megvenni?................................................................................................................................................................ Közben volt időm visszaolvasgatni, a CTEK töltőben van hőmérséklet kapcsoló ami feljebb emeli a feszültséget. Igaz hogy most az akkuk egy nem fűtött szobában vannak és ott töltöm, de azért nincsen nagyon hideg, nem tudom hány foknál kapcsolhat magasabb töltő feszültségre. Megpróbálom majd fűtött 20 fok körüli helyiségben is ott beáll-e 14, 4 V-ra.

Ha rögtön vízbontás indul, zárlatos cella. Dugj passzentosan egy megfelelő méretű vékony műanyag csövet (infúzió csövet) az akku szellőző nyílásába. Ha a cső másik vége vízbe mártva buborékol. Vagy jól hallható a pezsgés, akkor vége az aksinak. Recond sem segít. akkor én most bátor voltam, este otthon szétszedem................................................................................................................................................................ Harkovz tag A hozzáértők véleményére lennék kíváncsi ezzel a márkával és megoldással erintetek műkö meggyőzőnek tűnik de én laikus vagyok. Mixtec A sokat álló gépjárművekben a mixtech sem keveri meg az elektrolitot. A mozgó gépjárművekben minden esetben homogén az elektrolit, mert tökéletes a keveredés. Nem kell ehhez mixtech. Annyire nem, hogy a régóta álló autót is elég egy kicsit behintáztatni álló helyben, már tökéletes az elektrolit keveredés. [ Szerkesztve]

Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják. Navigációs előzményeim