Győri Egyházmegye Személyi Változások 2019

Mon, 16 Aug 2021 06:13:34 +0000
  1. Közösség: Személyi változások egyházmegyéinkben - frissitve
  2. Személyi változások a Hajdúdorogi Főegyházmegyében | Hajdúdorogi Főegyházmegye
  3. Győri egyházmegye személyi változások 2009 relatif

2019-06-15 15:45 Az alábbi személyi és szervezeti változások lépnek életbe a 2019. évben egyházmegyéinkben. Elsőként a Szombathelyi Egyházmegye tette közzé dispozícióit. Szombathelyi Egyházmegye Székely János megyéspüspök 2019. augusztus 1-től az alábbi területi és személyi változásokat rendelte el a Szombathelyi Egyházmegyében. Területi átrendezés: A táplánszentkereszti fíliát elcsatolva a vasszécsenyi plébániától a szombathelyi Szent István király Plébániához csatolta. Egyben Pete Polgár Máté eddigi plébániai kormányzót – felmentve iskolalelkészi szolgálata alól – a szombathelyi Szent István király Plébánia plébánosává nevezte ki. A csempeszkopácsi fíliát a rumi plébániától a vasszécsenyi plébániához csatolta. A celldömölk-alósági plébániához rendelte a gércei plébánia két fíliáját, Köcsköt és Kemeneskápolnát. Nyugdíjazás: Koltai Jenő celldömölk-alsósági plébánost egészségi állapotára való tekintettel felvette az egyházmegye nyugdíjas papjai közé. Kisegítő lelkészként a jánosházai plébániának segít majd be, és a plébánia területén fog lakni.

Közösség: Személyi változások egyházmegyéinkben - frissitve

Győri Egyházmegye

Személyi változások a Hajdúdorogi Főegyházmegyében | Hajdúdorogi Főegyházmegye

győri egyhazmegye személyi változások 2019

Kocsis Fülöp érsek-metropolita atya a Hajdúdorogi Főegyházmegyében 2019. július 1-jétől az alább olvasható fölmentéseket és kinevezéseket rendelte el Árkosy Viktor újszentelt állandó diakónust július 1-jei hatállyal kinevezte a Dunakeszi Görögkatolikus Parókia diakónusává. Baráth Gábor atyát, minden egyéb tisztségében megtartva, július 1-jei hatállyal fölmentette a Berettyóújfalui Görögkatolikus Szervezőlelkészség szervezőlelkészi megbízatásából. Biró István atyát, minden egyéb tisztségében megtartva, július 1-jei hatállyal kinevezte az újonnan alapított Gyulai Görögkatolikus Szervezőlelkészség szervezőlelkészévé. Boros András atyát július 1-jei hatállyal fölmentette a Budapest-Kispesti Görögkatolikus Parókia segédlelkészi beosztásából, és kinevezte a Szolnoki Görögkatolikus Parókia segédlelkészévé, és a szolnoki Szent Tamás Görögkatolikus Óvoda és Általános Iskola iskolalelkészévé. Czirják Jánost papszentelése dátumával, július 7-ei hatállyal fölmentette az Érdi Görögkatolikus Parókia diakónusi beosztásából, és kinevezte a Budai Görögkatolikus Parókia segédlelkészévé.

Győri egyházmegye személyi változások 2009 relatif

  • Az élet megy tovább török sorozat tv
  • Index - Mindeközben - Ha már költészet napja, akkor tudja, hogy ki a legnagyobb költő a négyszögletű kerek erdőben?
  • Fizika feladatok megoldással 9 osztály
  • Győri egyházmegye személyi változások 2019 remix
  • Katolikus egyház – Cyberpress

2019. augusztus 1-jei hatállyal: Bognár István plébános atyát felmentette a Győri Egyházmegye püspöki irodaigazgatói megbízatása és a székesegyházi plébánia, valamint Győr-Kisbácsa lelkipásztori ellátása alól, és kinevezte a Papnevelő Intézet spirituálisává. Kálmán Imre prefektus atyát kinevezte a Győri Egyházmegye püspöki irodaigazgatójává, meghagyva őt a Papnevelő Intézet prefektusi szolgálatában. Böcskei Győző plébános atyát felmentette a soproni Szent István-plébánia lelkipásztori ellátása alól, és kinevezte a székesegyház plébánosává Győr-Kisbácsa oldallagos ellátásával. Butsy Lajos plébános atyát felmentette Fertőrákos lelkipásztori ellátása alól, illetve a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön börtönlelkészi megbízatása alól, és kinevezte Hegyeshalom plébánosává Bezenye és Levél plébániáinak oldallagos ellátásával. Németh Attila plébános atya nyugdíjazási kérelmét elfogadta és felkérte, hogy plébániai kormányzóként továbbra is lássa el Sopron-Kertváros, Ágfalva és Brennbergbánya plébániáit.

Besenyszög és Tiszasüly plébániákat a jászladányi plébánia, Tiszacsermely plébániát Sárospatak plébánia, Zemplénagárd plébániát Pácin plébánia látja el a jövőben. * * * Pápai Lajos győri megyéspüspök rendelkezésének értelmében 2015. augusztus 1-jétől az alábbi változások lépnek életbe a Győri Egyházmegye területén: Személyi változások: Berkes Gyula győr-nádorvárosi plébános további egy évre ellátja Abda, Börcs és Ikrény plébánosi tisztét, Csámpai Norbert Lövőről Nagybajcsra, Gyürü Ferenc Egyedről Lövőre kerül plébánosnak, Havassy Bálint beledi plébános Tata I. plébánosa lesz, Kovács Csaba Albert sopronkövesdi plébános Tata II. plébánosa lesz, Smudla Tamás Tata I. -ről Beledre, Szalai Gábor Tata II. -ről Sopronkövesdre kerül plébánosnak. Benkó Attila fertőszentmiklósi káplán a soproni Szent György-plébániára, Kovács Gergő Vilmos csornai káplán a győr-belvárosi plébániára kerül. Dömötör László Petőházára, Vadász Zoltán pedig Egyedre kerül plébániai kormányzónak. Tanulmányi szabadságát Rómában tölti Kaposi Gábor.

  1. Sárkányszív 2 egy új történet 2000 relative
  2. Jó közérzet alap energia multivitamin supplement
  3. V mint viktória 3 évad 1 rész indavideo
  4. Naruto shippuuden 475 rész magyar felirattal magyar felirattal videa
  5. Beste freunde 2 arbeitsbuch megoldások