Smart Bracelet Használati Útmutató Magyarul

Tue, 17 Aug 2021 01:14:37 +0000

U8 Bluetooth SmartWatch okosóra használati útmutató/ Teszt - - YouTube

M4 Okoskarkötő - Fitness, sport monitor - vérnyomás, pulzus és véroxigén mérővel - Fekete - CubeShop - Egyszerű és kényelmes vásárlás

OKOSÓRA A legtöbb okosóra jelez, ha értesítést kapsz telefonodra, akár Facebook üzenetről, akár hívásról van szó. Összekapcsolva a telefonnal szinte minden funkciót tudunk irányítani vele. Lejátsza a zenéket, videókat, lépést számolni, pulzust és vérnyomást is mérni. Az okosórák tudnak eleganciát képviselni, de tudják azt is sugallni, hogy Te rendszeresen sportolsz. A Smartos kínálatában csak minőségi okosórát találsz, akár női, akár férfi méretben és kinézetben. Legyen kerek számlapos vagy hosszúkás, sportos vagy elegáns bőr szíjas, a legjobb okosórákat itt találod meg a ál, legjobb ár-érték arányban, Garanciával. Vérnyomásmérés, Véroxigénmérés Automata és manuális Pulzusmérés EKG diagram készítése IP67 Vízállóság ​Android / iOS kompatibilis Lépésszámláló, Kalóriaszámláló, Megtett táv mérése Alvásmonitor Hívások, Üzenetek, Értesítések jelzése Telefon megkeresése, Ébresztőóra Jobb-, vagy balkezes használat​ Átlagos értékelés: (1) Raktáron 24. 990 Ft Automata és manuális Vérnyomásmérés, Automata és manuális Véroxigénmérés IP68 Vízállóság Magyar nyelvű Telefonos alkalmazás (2) 20.

Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Vásárlás előtt áll? Segítünk. Tájékozódjon online vagy hívja ügyfélszolgálatunkat! A termékeinkkel kapcsolatos kezelési útmutatókat ezen az oldalon tekintheti meg és töltheti le.

  • Smart bracelet használati útmutató magyarul 2019
  • Smart bracelet használati útmutató magyarul
  • Nyuszi ül a fűben - Kovács Kati
  • Evolveo strongphone q8 lte teszt
  • TechBone - Technikai támogatás másképpen
  • És megint dühbe jövünk szereplők
  • Smart bracelet használati útmutató magyarul online
  • TW64 SMART Bracelet okoskarkötő – teszt ‹ Rendszerigény
  • 60 wattos izzó hány lumen

A jóvoltából érkezett egy okoskarkötő szerkesztőségünkbe, melyet más néven FitBit klónnak is neveznek. Kialakítása, megjelenése tökéletesen megegyezik az eredetivel, viszont az ára sokkal kedvezőbb. Cikkünkből alaposan megismerhetitek ezt az eszközt! TW64 SMART BRACELET WRISTBAND BLUETOOTH 4. 0.. Fehér, bliszteres csomagolásban található ez a termék, melynek a hátoldalán angol nyelven olvasható a legfontosabb jellemzői. Kibontva máris megpillanthatjuk a kör alakban, oldalán fekvő karkötőt, mely alatt egy fura szerkezetű USB kábel helyezkedik el. A dobozban még egy kínai/angol nyelvű kezelési útmutatót is kapunk. Az okoskarkötő mérete csupán 20 x 18 x 10 mm, míg a szíj 242 x 20 mm. Anyaga gumi, mely a teljes felületet beborítja, ezáltal IP67 vízállóságra képes, ami azt jelenti, hogy 30 méterig garantáltan vízálló. A szíj végén bújtatós fémpánt van, mely két ponton is rögzíti a megfelelő szíjméretet hordás közben. A borítás felső részén a szürke árnyalatú, - nem érintőképernyős -, szintetikus OLED kijelzőt pillanthatjuk meg, mely a karkötő egyetlen olyan egysége, ami vizuális információt juttat a felhasználó számára.

Hálózat A Samsung TV internetkapcsolatának hibaelhárítása Audio Külső hangszóró csatlakoztatása optikai kábellel Hogyan használd a Samsung Távoli Segítségnyújtást GYIK a Samsung TV-khez. Tudjon meg többet a következőről: "Hogyan használd a Samsung Távoli Segítségnyújtást" a Samsung segítségével. Mit jelent a képernyőtükrözés, és hogyan kell használni azt a Samsung TV-n? GYIK – Samsung TV. Tudjon meg többet a következőről: "Mit jelent a képernyőtükrözés, és hogyan kell használni azt a Samsung TV-n? " a Samsung segítségével. {{scription}} Verzió {{leVersion}} {{leSize}} MB {{leModifiedDate}} {{file. osNames}} TOVÁBBI INFORMÁCIÓK Jótállással Kapcsolatos Információk Itt megtekintheted a Samsung által jelenleg alkalmazott jótállási jegyeket és minden, a jótállással kapcsolatos további információt Személyes támogatás Kérj segítséget Márkaszervizeinkben Hírek & Értesítések Termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos fontos közlemények

Termék ismertető és tulajdonságok M4 Okoskarkötő - Fitness, sport monitor - vérnyomás, pulzus és véroxigén mérővel - Fekete Egy okoskarkötő számtalan funkcióval, amely hozzájárul az egészséges életmódhoz a nap 24 órájában. Színes kijelzőjén egy érintéssel bármikor ellenőrizheted pulzusszámod, vérnyomásod vagy a napi sport tevékenységed eredményét. Mobiltelefonoddal Bluetooth kapcsolaton keresztül automatikusan kommunikál, így a telepített alkalmazásban minden korábbi adatot megtalálsz, mint például az alvásmonitor funkció által készített statisztikát. Gyors töltés, hosszú üzemidő Töltés előtt az órát ki kell venni a szilikon szíjból, majd az USB csatlakozóval ellátott töltőkábellel közvetlenül csatlakoztatható bármilyen 5V-os, 1A vagy 2. 1A-es USB hálózati adapterbe. Akkumulátor kapacitása 90 mAh, amely teljes feltöltéséhez 2 óra szükséges, ez után intenzitástól függően akár 4-7 napig is viselheted. Feltöltés után a stílusosan megtervezett kényelmes szilikon szíjba kell helyezni és fel is csatolhatod a csuklódra.

Smart bracelet használati útmutató magyarul 2017

Debrkissb Meg vagyok elégedve a kiszállítással. A karperec is kiváló csak az akkumulátor%-os megjelenítését és a mérési intervallumot nem találom az applikációban. Meg vagyok elégedve a szállítással, gyors pontos megbízható. Az eszköz is kitünő csak az applikációban nem találom a mérés idejének állítását és az akkumulátor%-os értékének kijelzését. Juhász Sándorné Köszönöm megvagyok elégedve vele. Gasztonyi Beáta Gyors, pontos megbizható bolt. Az óra szuperul működik. Az ár is megfelelő. Bakos Kálmán Az óra szuper, és a kiszolgálás 5*! Ilyen becsületes eladóval ritkán találkozni! Köszönöm szépen! Tamas Ár értek alapján megfelelő a termék. Amire kellett arra megfelelő számomra. Stabilan működik. Aki nem vár csodát annak ajánlani tudom Ottrok Andrea Csak ajánlani tudom. Termék és a kiszolgálás is nagyon jó. Köszönöm a segítségüket! Katona Katalin Nagyon jó a termék és kedvező áron van csak ajánlani tudom mindenkinek aki okoskarkötöt szeretne vásárolni. Horváthné Eigner Szilvia Szívből ajánlom az eladót!

Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

3+ ndszerrel kompatibilis csak, ne is próbálkozzunk a 4. 2 vagy ez alatti Android rendszerrel). A "pair" feliratra kattintva elkezdi megkeresni a karkötőt, mely folyamatosan Bluetooth kapcsolatban van. Megtalálást követően a két eszköz összekapcsolódik, és máris elkezdődik az automatikus szinkronizáció. Érdekessége az okoskarkötőnek, hogy semmilyen funkció nem állítható be rajta (még az aktuális idő sem), ugyanis a telefon óráját állítja be magának. A VeryFit applikációval tudjuk a karkötőt beállítani, illetve kiolvasni azon információkat, melyet az az intelligens eszköz hoz a tudomásunkra. Néhány pillanatfelvétellel szeretném bemutatni a főbb funkciókat:.. A TW64 karperecen az alábbi funkciók érhetőek el a gomb rövid megnyomása után: óra, lépésszámláló, kalória-kijelzés, illetve a megtett út. Ha hosszan megnyomjuk a fizikális gombot, akkor éjszakai módra kapcsol, melyet egy hosszú, vibrációs jelzés nyugtáz, illetve a kijelzőn elindul egy számláló egy alul futó csíkkal. Ez a funkció figyeli az alvásunkat: mély- és éber alvás.

smart bracelet használati útmutató magyarul youtube

43" TU8000 Crystal UHD 4K Smart TV 2020 UE43TU8002K Használat Mi a teendő, ha a Samsung TV ismételten magától kikapcsol? GYIK a Samsung TV-khez, További információ a Samsung támogatási csapatától arról, hogy mi a teendő, ha a Samsung TV magától kikapcsol. Mi a teendő, ha a Samsung TV folyamatosan bekapcsol? GYIK a Samsung TV-khez, További információ a Samsung támogatási csapatától arról, hogy mi a teendő, ha a Samsung TV folyamatosan bekapcsol. Mi a teendő, ha a Samsung TV nem kapcsol be? GYIK a Samsung TV-khez, További információ a Samsung támogatási csapatától arról, hogy mi a teendő, ha a Samsung TV nem kapcsol be. Mi a teendő, ha valamilyen alkalmazás nem működik a Samsung Smart TV-n? GYIK a Samsung TV-khez, További információ a Samsung támogatási csapatától arról, hogy mi a teendő, ha valamilyen alkalmazás nem működik a Samsung Smart TV-n Hogyan használható a HDMI ARC technológia a Samsung okos TV-ken? GYIK a Samsung TV-khez, További információ a Samsung támogatási csapatától arról, hogy hogyan használható a HDMI ARC technológia a Samsung okos TV-ken.

smart bracelet használati útmutató magyarul indavideo