Gotthard Therme Hotel Conference Szentgotthárd

Tue, 17 Aug 2021 10:10:25 +0000
  1. Gotthard therme hotel & conference szentgotthárd
  2. Aktuális ajánlatok

: kert, tetőkert) Kerékpárkölcsönzés Kerékpártároló Fontos tudnivalók A(z) Gotthard Therme Hotel & Conference különleges kéréseket is elfogad - írja meg az Önét a következő lépésben! Bejelentkezés 15:00 és 00:00 között Kijelentkezés 01:00 és 11:00 között Lemondás / előzetes fizetés Az előzetes fizetés és a lemondás feltételei szállástípusonként változnak. Adja meg, mikor száll meg, majd nézze meg a kiválasztott szobára vonatkozó feltételeket. Kiságyak ⦁ Pótágyak Gyermekekre vonatkozó szabályzatok Bármilyen korú gyereket szívesen látnak. Gyermekek 6 éves kor vagy afelett már felnőttnek számítanak ezen a szálláson. Hogy az összeg és a létszám-információ helyesen jelenjen meg, kérjük, adja hozzá a kereséshez a társaságában utazó gyermekek számát és életkorát. Kiságyra és pótágyakra vonatkozó szabályzatok Ezen a szálláson nem érhetőek el kiságyak. Ezen a szálláson nem érhetőek el pótágyak. Nincs korhatár Életkortól függetlenül bárki megszállhat a szálláson Házi kedvencek Háziállatok engedélyezettek a szálláson.

Gotthard therme hotel & conference szentgotthárd

14 év felett. Kültéri élménymedence A két félsziget alakú, 30-32 °C vízhőmérsékletű, 1 - 1. 2 m vízmélységű, összesen 243 m2 vízfelületű termálvizes medence a két partot összekötő fahíd alatt folyik össze. További élményként a nádtetős pihenősziget és a különböző masszázselemek várják a mediterrán kényelemre vágyókat. 3 éves kortól. 3-14 éves, úszni tudó gyermekek kizárólag szülővel, felnőtt felügyeletében veheti igénybe. Üzemidő: egész évben, kivéve a téli időszakban. 95 m őrültfolyócsúszda A fürdő külső élménymedencéje és kék csúszdája a téli időszakban nem működik. Az üvegkupola alatti trópusi dzsungel tövébe érkező 3 csúszda közül a kék, 5%-os dőlésszögű, egész hosszában nyitott és legnagyobb részben szabadtéren futó, 2 pihenőszigetet magába ölelő óriáscsúszda 95 méteren keresztül biztosít önfeledt szórakozást minden 14 év feletti úszni tudó vendég számára 150 cm felett. Üzemidő: egész évben, kivéve a téli időszakban. Csúszdáink az élményprogramjainkon belül minden egész órától fél óráig üzemelnek reggel 10 órától este fél 8-ig.

75 m óriáscsúszda Az egyedi élményt és sebességet nyújtó csúszdák közül a sárga, 15%-os dőlésszögű, egész hosszában zárt cső- óriáscsúszda 75 méteren keresztül nyújt felejthetetlen élményt. 130 cm feletti úszni tudó gyerekek szülői engedéllyel használhatják. Üzemidő: egész év. Csúszdáink az élményprogramjainkon belül minden egész órától fél óráig üzemelnek reggel 10 órától este fél 8-ig. Gyermek szőnyegcsúszda A hullámzó piros színű csúszda főleg gyermekek számára nyújt élményt, azonban kettős hullám alakú felülete élvezetes használatot biztosít a szülők részére is, hiszen azt gyermekeikkel együtt, közös csúszással élvezhetik. Üzemidő: egész évben. Csúszdáink az élményprogramjainkon belül minden egész órától fél óráig üzemelnek reggel 10 órától este fél 8-ig. 25 m úszómedence Az ötsávos, 25 m hosszú, feszített víztükrű, kellemes hőmérsékletű, teljess hosszában 2 m mély sportmedence nem csak az úszni vagy lazulni vágyokat várja, hanem egyben a vízi programok tökéletes helyszínéül is szolgál.

Szálloda Gotthard Therme Hotel & Conference reptéri transzfer. A következő lépésben felár ellenében kérhet reptéri transzfert. 9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/b., Magyarország – Remek helyen | Térkép A foglalás után a szállás elérhetőségeit - beleértve a telefonszámot és a címet - az online visszaigazoló oldalon, az e-mailben küldött foglalási visszaigazoláson, valamint fiókjában egyaránt megtekintheti. Foglaljon szállást fantasztikus áron. Csapjon le a vendégektől 8, 6 pontot kapott Gotthard Therme Hotel & Conference álomáraira. A kezdéshez. 8, 6 Mesés 1 064 értékelés Amiért a vendégek odavoltak: "A reggeli bőséges és finom volt, a vacsora a személyzettel is meg voltunk elégedve. A szauna kiváló volt. " László Magyarország "Kiváló vacsora és reggeli. Vonzó, fényes wellness-részleg. Könnyű parkolás. Kifejezetten szívélyes személyzet. Külön figyelem és ajándék a kutyának. " Andras Ausztria "A szálloda kitűnő, a személyzet nagyon kedves, de mintha nem szakemberek lettek volna. " Tünde "Kedves, barátságos, segítőkész a személyzet.

férjhez mész mert azt mondtam teljes film

Kedvezményes szobaár félpanzióval Gotthard Therme Hotel & Conference Több éjszaka - nagyobb kedvezmény! Hosszabbítsa meg tartózkodását, hogy további kedvezményekhez jusson. Áraink tartalmazzák a félpanziós ellátást, nap közbeni korlátlan soft drink italcsomag fogyasztást és belépőjegyet a thard Spa & Wellness termálfürdőbe. ​​​​​​​ Részletek Áraink tartalmazzák a félpanziós ellátást, nap közbeni korlátlan soft drink italcsomag fogyasztást és belépőjegyet a thard Spa & Wellness termálfürdőbe. Több éjszaka foglalása esetén további kedvezmények érvényesek. 4 éjszaka foglalása esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

3 éven aluli gyermekek részére (nem szobatiszta gyermek esetében vízhatlan pelenkával). Mediterrán élménymedence A hatalmas üvegkupola valamint a pálmafák alatt terül el a maga 512 m2 vízfelületével a mediterrán hangulatot árasztó 30-32 °C vízhőmérsékletű és maximum 1, 4 m vízmélységű élménymedence, melybe a fokozatosan mélyülő parton át lehet besétálni. A medence trópusi szigetét körbeölelő vadpatak minden fél és egész órában várja az úszni tudó bátor érdeklődőket, mely után további élményt nyújt a sziklafalról lezúduló vízesés, a lazító álló és ülő masszázselemek, a vízigomba és a medence különböző pontjain elhelyezett vízi buzgárok. 3 év felett. 3-14 éves, úszni tudó gyermek kizárólag szülővel, vagy felnőtt felügyeletében veheti igénybe. Pezsgőfürdők Az egymás közvetlen közelében elhelyezkedő, egyenként és egyidejűleg 11 főt kényeztetni és lazítani képes 34-36 °C vízhőmérsékletű, 1 m vízmélységű jacuzzi az élményfürdő trópusi kertjének közepén a csúszdák mellet várja az igazi élvezet iránt vágyókat.

Aktuális ajánlatok

A hotel tiszta, rendezett. A fürdő, hangulatos, csodaszép a sok élő növénnyel. " Györgyi "Nagyon kedves, segítőkész a személyzet. Jeleztem, hogy ételintoleranciám van, maximálisan segítőkészek voltak az étkezésemben. " Katalin "Bőséges, és ízletes volt reggeli! Udvarias, kedves személyzet. " "A reggeli fantasztikus volt, bőséges és változatos, a vacsora pedig pazar! Két kutyával mentünk, mégsem számoltak fel semmi plusz költséget. Máskor is fogunk ide menni. " Edina "Kedves és udvarias személyzet, tökéletes konyha. A svédasztalos étkezések választéka bőséges. A pihenést egy gasztronómiai élmény tette tökéletessé. Köszönjük. " István "A járványhelyzet és az időjárási előrejelzések miatt bizonytalanság volt bennünk, hogy a 7 felnőtt plusz 5 kisgyermek összetételű családunkkal elmenjünk-e a hónapokkal ezelőtt lefoglalt kedvenc... " Tamas "A személyzet rendkívül segítőkész. A félpanziós ellátásban kínált ételek kiemelkedően változatosak és ízletesek. A tisztaság kifogástalan. " Zsiráfka66 A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda Szentgotthárdon, a Thermalpark mellett, az osztrák határtól 1, 5 km-re helyezkedik el.

gotthard therme hotel & conference szentgotthárd

Szállodánk az Őrség kapujában mediterrán hangulatú fürdővel és három ország gasztronómiáját bemutató konyhával várja vendégeit. Köszöntjük Önt a magyar- osztrák-szlovén határok találkozásánál, a legnyugatibb magyar városban Szentgotthárdon fekvő, 148 szobás Gotthard Therme Hotel & Conference honlapján. Az Őrség kapujában, kényelmes szobákkal, magas színvonalú gasztronómiával várjuk a termálfürdőket, a jó konyhát, és ausztriai és őrségi kirándulásokat kedvelő vendégeinket. A szállodából közvetlen átjárással megközelíthető, mediterrán hangulatú Thermalpark, a mintegy 1500 m2 vízfelületével, különleges csúszdáival, pezsgőfürdőivel, szaunáival, sportolási lehetőségekkel, wellness kezelésekkel biztosítja a pihentető kikapcsolódást. Chefünk hitvallása, hogy jót főzni csak szívvel-lélekkel lehet, melyhez alapul főként a környék adta kincseket használjuk fel. Természetesen a regionális alapanyagok mellett a nemzetközi gasztronómia is helyet kap a gazdag és változatos büfékínálatunkban. Napközben a hotel hangulatos éttermében vagy kertre nyíló teraszunkon a'la carte étlapunkról választhatnak vendégeink streetfood jellegű snack kínálatunkból vagy izgalmas helyi specialitásaink közül.

  1. John travolta és olivia newton john
  2. Adobe flash player legújabb verziója ingyenes letöltés
  3. Mi történik a halál pillanatában

Kérdések és válaszok a szállásról Keresgéljen a vendégek kérdései között, ha többet szeretne tudni a szállásról A szállás általában pár napon belül válaszol Az előre fizetés mikor teljesül, azonnal foglalás után vagy 5 nap előtte mikor érkeznék? Kedves leendő Vendégünk! Köszönettel megkaptuk üzenetét. Szállodánk kétféle csomaggal dolgozik. Kedvezményes szobaár félpanzióval csomagunk esetében a teljes foglalási díj felével (50%) terhelik meg Kollégáink az Ön által megadott kártyát. Vissza nem térítendő szobaárunknál foglaláskor a teljes szállásdíj levonásra kerül. Bármilyen kérdés, kérés esetén készséggel állunk rendelkezésére. Üdvözlettel, Fartek Eszter Reservation Agent Bővebben Genius kedvezményt figyelembe vesznek? Of course, the genius guest can book a genius rate and the normal rates, as well. üdvözlöm! Mikortól nyitnak? Tisztelt leendő Vendégünk! Szállodánk nyitása a kormány általi intézkedésektől függ. A jelenlegi korlátozások 2021. március 1-ig vannak érvényben. Bízunk benne mielőbb Vendégeink közt üdvözölhetjük Önöket!

Elszállásolásuk extra költséggel járhat. Csoportok Foglaláskor több mint 5 szoba esetén különböző szabályok és egyéb feltételek lehetnek érvényben. Apróbetűs rész Ez a szállás a koronavírus (COVID-19) helyzetre reagálva biztonsági és egészségügyi óvintézkedéseket alkalmaz. A koronavírus (COVID-19) miatt a szállás óvintézkedéseket vezetett be a vendégek és a személyzet védelme érdekében. Egyes szolgáltatások korlátozottan vagy egyáltalán nem érhetők el. Kültéri zárva tart 2021. nov. 01. (H) és 2022. máj. (V) között Engedély száma: SZ19000221