The Pacific A Hős Alakulat

Mon, 16 Aug 2021 03:19:44 +0000

Jellemzők Cím: The Pacific - A hős alakulat Eredeti cím: The Pacific Műfaj: TV-sorozatok Rendező: Jeremy Podeswa, David Nutter, Timothy Van Patten, Graham Yost, Carl Franklin, Tony To Színészek: James Badge Dale, Joseph Mazzello, Jon Seda, Ben Chisholm, Chris Milligan, Ashton Holmes, Byron J. Brochmann, Josh Helman, Rami Malek, Martin McCann, Keith Nobbs, Toby Leonard Moore, Richard Davine, David Ludlow, Jacob Pitts, Brendan Fletcher, Tom Budge Készítés éve: 2010 Képformátum: 16:9, 1. 78:1 Kiadó: Warner Játékidő: 512 perc Korhatár besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott. Adattároló: DVD Adattárolók száma: 6 Audióformátum: Cseh, Dolby Digital 2. 0 Stereo; Angol, Dolby Digital 5. 1 AC-3; Magyar, Dolby Digital 2. 0 Stereo; Francia, Dolby Digital 5. 1 AC-3; Spanyol, Dolby Digital 2. 0 Stereo; Lengyel, Dolby Digital 2. 0 Stereo Nyelvek (audio): Magyar, Angol Felirat: Megjelenési idő: 2012. 11. 21 Tömeg: 0. 2 kg Cikkszám: 1102611

The Pacific - A Hős Alakulat, 1. rész - jedimaster blogja

the pacific a hős alakulat tv the pacific a hős alakulat 7

Xpress. The Pacific - A hős alakulat (6 DVD)

A The Pacific - A hős alakulat a csendes-óceáni hadszíntéren zajló II. világháborús eseményeket dolgozza fel, három amerikai tengerészgyalogos szemszögéből. Szereplők Linkek a témában: Pacific - A hős alakulat "Az elit alakulat" után Tom Hanks és Steven Spielberg legújabb közös produkciója, a csendes-óceáni szigeteken zajló, amerikai-japán harcokat vitték filmkockára. Tartalom - Epizódok "Az elit alakulat" után Tom Hanks és Steven Spielberg ismét háborús témához nyúl. A "THE PACIFIC - A hős alakulat" a csendes-óceáni hadszíntéren zajló második világháborús eseményeket dolgozza fel, három amerikai tengerészgyalogos szemszögéből. The Pacific – A hős alakulat trailer A "The Pacific" Eugene Sledge memoirjainak adaptációja, amit 1981-ben publikáltak először, "With the Old Breed" címen, és saját jegyzetein alapul, amit egy tenyérnyi méretű bibliában rejtegetett és mindenhova magával vitte a háború alatt. James Badge Dale James Badge Dale (Robert Leckie) 1978. május 1-én született amerikai színész.

Egy ideje nem volt post, és még a Pacific-es összefoglalóimat is hanyagolnom kellett, de most, hogy lezárult a sorozat, egy összegzést tartok a sorozatról. Elég vegyesek az érzelmeim, de valamit jobb ha most leszögezek: az Elit Alakulat-tól mindenképp elmarad ez a produkció, ezzel gondolom a legtöbben így vannak. Valahogy nem ezt vártam. Kicsit többet mindenből. Például a három főszereplő figura is érdekes, túl sok közük nincs is egymáshoz, és eleinte nehéz is volt beazonosítani őket. A többi szereplővel szintén ez a helyzet, az utolsó rész végén felsoroltak jó néhányat, némi háttér sztorival (természetesen a valós emberekről), de a többségükre nem igazán emlékeztem. A csata jelenetek is hagytak kívánni valót maguk után, kezdve azzal, hogy elég kevés volt belőlük, pláne olyan, ami még igazán élvezetes is. A látvánnyal viszont nem volt gond, de így 2010-ben miért is lenne. Egy valami azért nagyon tetszett, mégpedig a főcím zene, azért tényleg elismerés jár. Összességében valahol 7/10 környékén van nálam.

The pacific a hős alakulat

You are here: Home >Posts Tagged ' The Pacific – A hős alakulat download ' The Pacific – A hős alakulat letöltés ingyen Tartalom: 1941. december 7-én Japán hadüzenet nélkül megtámadja az Egyesült Államokat, a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottát súlyos veszteség éri.

The Pacific - A hős alakulat Magyar Szinkronos Előzetese HBO - YouTube

The Pacific – A hős alakulat letöltés ingyen | Film - Letöltés Online | letolt-online

  • The pacific a hős alakulat 8
  • A hős alakulat 6.rész - indavideo.hu
  • The Pacific – A hős alakulat sorozat | Filmek,sorozatok
  • Alcatel pixi 4 6 ár
  • Chipolino Milo babakocsi mózessé alakítható sport résszel +
  • The Pacific - A hős alakulat (DVD)
  • The pacific a hős alakulat pdf
  • Könyv: The Pacific (Hugh Ambrose)
  • The Pacific – A Hős Alakulat Download | Film - Letöltés Online | letolt-online
  • The pacific a hős alakulat 2
  • The pacific a hős alakulat 5
the pacific a hős alakulat part

Kérjük, iratkozz fel hírlevelünkre és értesítünk Szeretnék hírlevelet kapni emailben, illetve a fogyasztási szokásaimnak megfelelő, személyre szabott ajánlásokat és üzeneteket az HBO-tól. Subscribe Now

  1. 1108 budapest x kerület gyömrői út 15 juin
  2. Oliver stone amerika elhallgatott történelme
  3. Árpád fejedelem általános iskola tiszaalpár
  4. Thomas és a ködfátyol sziget full
  5. Hevesi tamás ezt egy életen át kell játszani karaoke