Westy Hajó Étterem Pub — Étlap - Westy Hajó Étterem

Tue, 17 Aug 2021 17:49:29 +0000

Hajó Étterem és Pub Győr szívében, a Mosoni-Duna vizén, a Révfalusi-hídnál várja vendégeit. A 2000-ben nyílt étterem - ahogy a győriek mondják, `a Hajó` - különleges hangulatát nemcsak az egyedi, rusztikus berendezés, hanem az idilli környezet is garantálja, fűthető teraszunkon például a vízen ringatózva, hullámok ölelésében költhetik el ebédjüket, vagy éppen vacsorájukat élvezve a természet közelségének minden előnyét, vagy a Dunán megcsillanó lenyugvó nap sugarait. BEMUTATKOZÁS NYITVATARTÁS IDŐPONT ESEMÉNY PROGRAM LÁTNIVALÓ Forrás: az étterem honlapja Találatok száma: 42 REPUBLIC koncertek 2021 / 2022 2021. július 17. 21:00 Republic Győr A Republic 1990-ben alakult EMeRTon-díjas magyar rockegyüttes. "100 százalékban MAGYAR TERMÉK - magyaroktól, magyaroknak` Bővebben Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál Győr 2021 2021. július 17. Magyarország egyedülálló szakmai programját a XVII. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztiválját Győrben, a Hotel Konferenciában 2021. július 17-én rendezzük meg, amelyen Magyarország legjobb újborait és kiváló minőségű kézműves termékeit kóstolhatják meg a fesztiválra ellátogató érdeklődők.

FŐOLDAL - Westy Hajó Étterem

Sokféle glutén- és laktózmentes ételeket is készítenek, ezek mellett találunk vegán és vegetáriánus kínálatot is. Itallapjuk nagyon sokszínű. Megközelítés A Mosoni-Duna vizén találjuk meg az éttermet a Révfalusi-híd mellett Győrben. Az étterem könnyen megközelíthető, tőle nem messze található pakoló és közvetlen vele szemben van buszmegálló is.

  1. Westy hajó étterem pub boston
  2. Menü a' la carte színvonalon - Review of Westy Hajo Restaurant & Pub, Gyor, Hungary - Tripadvisor
  3. Dr nagy katalin fogorvos szeged
  4. 4 pin 6 pin átalakító
  5. Jövőre, veled, itt! (1. felvonás) - YouTube
  6. Westy hajó étterem pub.fr
  7. Westy Hajó Étterem & Pub Győr értékelései, 2. oldal - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!
  8. 195 65 r15 gumihoz felni
  9. Westy hajó étterem pub tv
  10. Dráma teljes film magyarul videa 720 p
  11. Foglalkoztatási támogatás 50 felettieknek 2018

Westy Hajó Étterem - Hungarian Restaurant

A WESTY cégcsoport is szeretne hozzájárulni a környezettudatos működéshez és a levegőszennyezés mérsékléséhez, ezért a megrendelt ételeket-italokat, környezetbarát, elektromos autókkal juttatják el a megrendelőkhöz. Az ételek csomagolásában és készítésében is szeretnék ezt a gondolkodásmódot folyamatosan megvalósítani. A Westy tehát egy fogalom Győrben! Próbálják ki Önök is, ha még nem tették!

westy hajó étterem pub forum

Westy Hajó Étterem és Pub Győr - Hovamenjek.hu

A belépők árai magukban... Termelői piac Győr 2021 Termelői piac Győrben minden szerdán és szombaton reggel 6 és délután 1 óra között a Dunakapu téren. A belvárosi piacon az őstermelőktől lehet vásárolni zöldséget, gyümölcsöt, füstölt húsokat, sajtokat, pékárut, mézet, lekvárokat. Nem csak élelmiszert lehet kapni, hanem ruhaneműket és konyhai eszközöket is.... Győri Fröccsnapok 2021 2021. július 16 - 18. Újra felpezsdül a város! A XVI. Győri Rotary Fröccsnapok keretén belül színes programokkal, érdekességekkel és koncertekkel várunk Mindenkit! Szent László Látogatóközpont programok Győr 2021 2021. július 16 - 22. Magyarország egyik legnagyobb területű egyházi gyűjteménye, a Győri Egyházmegye ezeréves építészeti és kulturális és egyházi örökségét mutatja be. A Mosoni-Duna és a Rába által körül ölelt Káptalandomb Győr város történelmi középpontja és egyik legértékesebb szeglete. A macskakővel kirakott kanyargós utcák, a... Győri Régiségvásár 2021 2021. július 18. Márciustól decemberig minden hónap 3. vasárnapján megrendezésre kerül a Győri Régiségvásár 7 és 14 óra között.

westy hajó étterem pub dublin

Összesített értékelések 0. 0 Nincs elegendő hiteles értékelés (0) Szolgáltatás? Étel? Környezet? Hétfő 11:00 - 22:00 Kedd Szerda Csütörtök Péntek 11:00 - 24:00 Szombat Vasárnap További éttermek mutatása Hotelek a környéken Hiba van ezen az oldalon?