Dobák Miklós Antal Zsuzsanna Vezetés És Szervezés Pdf

Tue, 17 Aug 2021 15:46:14 +0000
  1. Dobák miklós antal zsuzsanna vezetes és szervezés pdf
  2. Dobák miklós antal zsuzsanna vezetés és szervezés pdf free
  3. Dobák Miklós; Antal Zsuzsanna - Vezetés és szervezés | Extreme Digital
  4. Dobák miklós antal zsuzsanna vezetés és szervezés pdf document
  5. Dobák miklós antal zsuzsanna vezetés és szervezés pdf download

Aula Kiadó, Budapest. Farkas-Karoliny-László-Poór (2010): Emberi erőforrás menedzsment kézikönyv,... A vezetés alapjai - DEA - Debreceni Egyetem tudományközi jellegűek, még az így kialakított "irányzatok" is... A vezetéselmélet oldaláról a fenti gondolatokat a valóságban megfigyelhető tényleges döntések... érzelmi vezetés - Human Exchange Kulcsszavak: hatalom, negatív hatalom, vezetési stílus, karizmatikus vezető, helyzetfüggő vezetés, érzelmi munka. Bevezetés. A vezetők, a vezetés történelme... cservenyák tamás - Tudatos Vezetés Számíthatsz arra is, hogy az emberek magukénak érzik a feladatokat és a... Covey, Stephen R. : A kiemelkedően sikeres emberek 7 szokása, Bagolyvár.

Dobák miklós antal zsuzsanna vezetes és szervezés pdf

dobák miklós antal zsuzsanna vezetés és szervezés pdf download

Dobák miklós antal zsuzsanna vezetés és szervezés pdf free

  • Klasszikus, sajtos, zabpelyhes - rántott húsok különböző panírban | Receptek | Mindmegette.hu
  • Candy most szárítógép használati utasítás magyarul filmek
  • Dobák Miklós; Antal Zsuzsanna - Vezetés és szervezés | Extreme Digital
  • Dobák miklós antal zsuzsanna vezetes és szervezés pdf
  • Fack ju tanár úr 1 teljes film magyarul online ecouter
  • Dobák miklós antal zsuzsanna vezetés és szervezés pdf format

Dobák Miklós; Antal Zsuzsanna - Vezetés és szervezés | Extreme Digital

A könyv magyarul! A könyvben a vezető stratégiaalkotási, szervezési, személyes vezetési (leadership-) és kontrolltevékenységéhez kapcsolódó ismereteket vesszük sorra. E vezetési funkciók közül kiemelten foglalkozunk a szervezéssel, illetve a szervezeti struktúrákkal. Gondolkozott már azon, hogy: – mi a vezető feladata? – miért készítenek stratégiát a vállalatok? – miért létezik sokféle szervezeti modell? – miként lehet motiválni másokat? – hogyan kontrollálhatja a vezető a kitűzött célok elérését? – miért lehetnek sikeresek a szervezetek akkor is, ha egészen eltérő módon szervezik meg a munkát, és vezetőik is egészen más személyiséggel bírnak? Ilyen és ehhez hasonló, egészen mindennapi kérdésekre ad választ könyvünk, amelynek fókuszában a vezető és a szervezet áll. Illusztratív felvezető esetek, háttéranyagok, ellenőrző kérdések, különböző alkalommal (képzéseken, tréningeken, versenyeken stb. ) feldolgozható esettanulmányok, szituációs játékok, szószedet, a szakkifejezések angol és német fordításai segítik a könyv felsőoktatásban történő felhasználását, de a bőséges tudásanyagot haszonnal forgathatják üzleti és közszolgálati szervezetek vezetői is.

Dobák miklós antal zsuzsanna vezetés és szervezés pdf document

dobák miklós antal zsuzsanna vezetés és szervezés pdf.fr

Dobák miklós antal zsuzsanna vezetés és szervezés pdf download

dobák miklós antal zsuzsanna vezetés és szervezés pdf free

484 oldal · ISBN: 9789630594479 >! 484 oldal · ISBN: 9789639698895 Most olvassa 2 Várólistára tette 5 Kívánságlistára tette 16 Kölcsönkérné 1 Kiemelt értékelések gabiica P >! 2021. január 31., 18:24 Tele példákkal és esettanulmányokkal, szerintem jól adja át a szükséges alapismereteket, szerettem olvasni/tanulni belőle. Gold00 >! 2020. december 24., 20:54 Mindenkinek ajánlom, aki kicsit is érdeklődik a vezetés- és szervezéstudomány iránt. Roppantul informatív, az ábrák és táblázatok pedig segítik az információ feldolgozását. Konkrét példákkal kiegészítve még hatékonyabb lenne, ezek nélkül sokszor éreztem, hogy csak elméleti síkon működőképesek az egyes tanok, viszont gyakorlati alkalmazásról szívesen olvastam volna. Póklány >! 2021. május 20., 09:34 5*, mert 5-ös lett a vizsga:-D Nagyon hasznos könyv, tele esettanulmányokkal és ÉRTHETŐ magyarázatokkal! Imádtam, már amennyire egy egyetemi tankönyvet lehet:-) Hasonló könyvek címkék alapján Mark Schumann – Libby Sartain: Tehetségmágnesek · Összehasonlítás Jan Zieleniewski: Szervezés és vezetés · Összehasonlítás Charles B.

E vezetési funkciók közül kiemelten foglalkozunk a szervezéssel, illetve a szervezeti struktúrákkal. Illusztratív felvezető esetek, háttéranyagok, ellenőrző kérdések, különböző alkalommal (képzéseken, tréningeken, versenyeken stb. ) feldolgozható esettanulmányok, szituációs játékok, szószedet, a szakkifejezések angol és német fordításai segítik a könyv felsőoktatásban történő felhasználását, de a bőséges tudásanyagot haszonnal forgathatják üzleti és közszolgálati szervezetek vezetői is. Teljes leírás Alapadatok Cikkszám 265501 Gyártó Akadémiai Kiadó Zrt Garancia nincs Termék átlagos értékelése Mások ezt is vásárolták!