Creality Ender 3 Pro Teszt

Mon, 16 Aug 2021 07:42:22 +0000
  1. Creality ender 3 pro teszt youtube

Webáruházunk a használatával beleegyezik a sütik (cookies) használatába, amelyek segítenek jobbá tenni szolgáltatásainkat. Több információ.

Creality ender 3 pro teszt youtube

  • Makita akkus fúró csavarozó szett
  • Creality ender 3 pro teszt manual
  • Creality ender 3 pro teszt price
  • Itthon: Bársonyterítővel és magyar köszöntéssel lepte meg Lázár a pápát | hvg.hu
  • Creality ender 3 pro teszt 2019
  • Kalandvágyó utazó: Radnóti Miklós: Éjszaka
  • Mikulás mikulás kedves mikulás kotta
  • Creality ender 3 pro teszt tv
  • Creality ender 3 pro teszt 1

Nyitott tér kialakítással és zárt (dobozos) térrel. A Creality Ender 3 Pro modell nyitott terű, egyszerű felépítésű. A modellezési tér méretei 220 x 220 x 250 mm. A bal alsó sarokban található egy kisebb panel, ahol USB-csatlakozó és SD-kártya nyílás található. A jobb alsó sarokban található egy panel információs szegmens kijelzővel és egy vezérlő forgatógombbal. Eltávolítható, rugalmas párna C-MAG fűtéssel megkönnyíti a kinyomtatott kész 3D modell kivevését az eszközből. A masszív felépítés és a robusztus alumínium extruder hozzájárul a nagyobb nyomtatási stabilitáshoz és pontossághoz. A nyomtató jól kidolgozott és stabil a nyomtatás során. fotó forrás: Megbízható teljesítmény A hasonló árkategóriájú 3D nyomtatókhoz képest ez a Creality Ender 3 Pro modell nagy pozicionálási pontosságot, gördülékeny mozgást és gyors nyomtatást kínál a precíziós hengernek és az alumínium V-nyílású csapágynak köszönhetően. A nyomtató megbízható stabilitását a nyomtatás során szilárd, robusztus szerkezeti keret biztosítja.

creality ender 3 pro teszt 2018

Főoldal Nyomtató tesztek Creality Ender 3 Pro Megfizethető 3D otthoni nyomtató Bár a boltokban jó választék van a 3D nyomtatókból, az otthoni használatra szánt készülék kiválasztása kissé több keresést igényel. Az otthoni felhasználót általában jó ár-teljesítmény aránya érdekli. Különösen az ár nagyon befolyásolhatja a vásárlást ilyen esetben. Olyan 3D nyomtatót választottunk, amely megfizethető. Jó teljesítményt nyújt és kompakt méretű. Mivel a 3D-s nyomtatón nem fogunk professzionálisan dolgozni, inkább csak néhány alkatrész darabos nyomtatásához és apró bemutatókhoz használjuk, a legolcsóbb 3D-s nyomtatót keresünk (kb. 300 €). Az eladók kínálatában a nagyon jól minősített C modell érdekelt. Ez a Creality Ender 3 továbbfejlesztett változata. Az új modell néhány kialakítási változtatáson ment keresztül, szélesebb nyomtatótérrel, módosított tápegységgel rendelkezik, emellett kivehető mágneses betétet is kapott. Rövid jellemzők Nyomtatási technológia: 3D nyomtatás, (FMD - Fused Deposition Modeling) Felhasználás cég/ háztartás: háztartás, kisvállalkozás Nyomtató interfész: USB Memóriakártya-olvasó: igen Méretek és tömeg Szélesség: 440 mm Mélység: 465 mm Magasság: 410 mm Tömeg: 6, 9 kg Kialakítás nyitott kivitellel A kereskedők kínálatában leggyakrabban kétféle 3D nyomtatót talál.

A nyomtató összeszerelése viszonylag egyszerű, amit egy kevésbé tapasztalt felhasználó is képes kis ügyességgel kezelni. A jobb megértés érdekében rendelkezésre áll egy YouTube-útmutató. A csomag tartalmaz egy fehér teszt PLA szálat(filament), és ez elegendő több nyomtatott frissítéshez vagy egyéb dolgokhoz. A nyomtató fejlesztése érdekében az Ender 3 Pro kiegészítői számos frissítést tartalmaznak. A nyomtató a legújabb firmware-t tartalmazza közvetlenül a Creality-től. Az irányítás egyszerű és intuitív. A mellékelt microSD-ről történő nyomtatás az első próbálkozásra sikerült, miután az alátét BED-szintjét OK-ra állította. A mágneses párna dicséretet érdemel. Nagyon könnyen tisztítható, és a nyomtatott modellek könnyen levehetők róla. Az interneten nagyon jó közösségi támogatás és tanácsok vannak a tapasztaltabb felhasználóktól, amelyekből meríthet a problémák megoldásakor, de hibakeresést és javítást is végezhet különböző funkciókkal. Ez a 3D nyomtató alkalmas kezdőknek, akik a megfizethető ár, teljesítmény és nyomtatási minőség kiváló arányában kapják meg a terméket.

A strukturált felületnek köszönhetően mindenféle Filament számára jobb tapadást biztosít, mint a hagyományos tapadószerek, mint pl. a ragasztószalag, ragasztóanyag vagy hajlakk. Ha a 3D-modell elkészült, távolítsa el a mágneses felületről. A mágneses felület hajlításával ez nagyon egyszerű.

A 220 x 220 x 250 mm-es nagy építőtérnek, a mágneses nyomtatási felületnek, az egyszerű szintezésnek és a gyorsan felfűthető tárgyasztalnak köszönhetően a 3D-nyomtatás gyors és egyszerű. A Creality Ender-3 Pro helytakarékos kialakítással rendelkezik. Ezáltal egyszerűen elhelyezhető az íróasztalon. Nagyon halkan dolgozik, így munkájára is tud koncentrálni - még akkor is, ha a 3D-nyomtató ugyanabban a szobában van. A Creality Ender-3 Pro gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. 10-15 perc alatt készen áll az első 3D-nyomtatásra. Az összeszerelés kezdőknek is egyszerű. A 3D-nyomtató üzembe helyezéséhez csak néhány csavart kell rögzíteni. A Folytatás-funkció által áramkimaradás esetén is problémamentesen folytatható a nyomtatás. A Creality Ender-3 Pro egyéb jellemzői: Zajcsökkentés és csendes működés A készülék nagyon energiatakarékos A gép az optimális fúvóka miatt kevésbé hajlamos az elzáródásra Stabil keret Javított pontosság Egyszerű beállítás A nyomtatóágy egyszerű szintezése Gyors felmelegedés (110 ° C-ig) Kiváló minőségű és megbízható tápegység Az új mágneses ágy teljesen eltávolítható és rugalmas.