Full Szintetikus 2T Olaj Fűkaszához, 2T Teljesen Szintetikus Olaj - 2T (Kétütemű) Olajok - Motork

Tue, 17 Aug 2021 17:43:03 +0000

Tudni kell, hogy sem a Makitának, sem a Stihlnek, sem a Husinak nincs olajfinomítója, úg veszi az olajat, amit aztán saját flakonba töltenek. Úgy tudom, hogy a Stihlnek a Castrol gyártja az olajat. Előzmény: Konyec85 (14756) 14760 Én ezt használom: nem büdös, félszintetikus, nem füstöl és nézd meg az árát. Mindenhol kapsz, ahol Makita barkácsgépeket árulnak vagy javítanak. Most vettem Oleo-t, szerintem ugyanolyan, de 5-600 ft-tal drágább. 14756 Na még jó, hogy mondtátok ezt a dolgot. Én teljesen nyugodt voltam, hogy ez a fajta olaj a legjobb. Akkor ez valószínűleg sima mert 1L 2330Ft-ba került. Gondolom a teljesen szintetikus olajat is kapok stihl boltban vagy milyen márkát ajánlatok? Előzmény: pintérjani (14752) 14755 Csak nem jól értelmezted a leírtakat. Azt írja ha más olajat használsz, amire olyan keverési arány van írva ami 1. 40-esnél sűrűbb annak kerüld a használatát, mert ha abból csinálsz mondjuk 1. 25-öst (mert olyan sz@ar az olaj) az okozhat problémákat. Ha a Stihl vagy bármilyen márkás szintetikus vagy félszintetikus olajból 1:40-1:50 közötti keveréket csinálsz, azzal csak jót teszel a motornak.

Fűkasza - Index Fórum

full szintetikus 2t olaj fűkaszához izle

Full szintetikus 2t olaj fűkaszához 4

full szintetikus 2t olaj fűkaszához 2017

Full szintetikus 2t olaj fűkaszához 2017

7/9 A kérdező kommentje: A HARDTOIL olaj mennyire megbízható? 8/9 anonim válasza: Én nagyüzemi szinten használom a gépeket. A legolcsóbb pl. Favorit olajat rakok a gépekbe, 10 literhez 2 decit. Már 3-4 éve mennek gond nélkül. Mármint motorprobléma nélkül. jún. 1. 18:28 Hasznos számodra ez a válasz? 9/9 Freed Master válasza: 8. A favoritot régen én is használtam. A gyertyát naponta 3szor köpte be, a kipufogón fröcsögött ki az olaj, nem bírta elégetni. És elég gyakran kellett dugózni gyűrűzni a gépet 1/40 arányban használtam. Szerintem a világ egyik olaja a favorit. Persze lehet a te tapasztalatod más, csak a salyát példámat írtam le. 2020. 10:04 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

Full szintetikus 2t olaj fűkaszához videos

  1. 4032 debrecen móricz zsigmond körút 22 mai
  2. E sential carp rádiós kapásjelző szett 4 1
  3. Bal oldali borda mögötti fájdalom
  4. Full szintetikus 2t olaj fűkaszához online
  5. Full szintetikus 2t olaj fűkaszához 3
  6. Full szintetikus 2t olaj fűkaszához teljes film
  7. Milyen nem lesz a baba
  8. Serpenyőben sült zöldségek csirkemell csíkokkal
  9. Julia Quinn - Könyvei / Bookline - 1. oldal
  10. Full szintetikus 2t olaj fűkaszához z
  11. Full szintetikus 2t olaj fűkaszához
  12. Media markt saturn holding magyarország kit.com

2018. 22:57 Hasznos számodra ez a válasz? 3/9 anonim válasza: Kiváló a választásod a géppel kapcsolatban. A szomszédnak csak részben van a Stihl ásványi olaj már régen volt korszerű még nem ismerték a rész és a későbbi full ez még veri a rosszabb minőségű mai fullosokat bizonyos szempontbóelégítőbb a kenése a nagy fordulatú gépeknek, de kormol, a HP olaj. A A Husqurna LS + egy mérsékelt káros anyag kibocsájtású és már jobb kenő már jóval jobb kenés szempontjából is. Megint később a Stihl és Husqarna olaj beszállítói kifejlesztették a dobozon is jelölve az XP full szintetikusok közt is kiváló ezek közül valamelyik, vagy minimum ilyen minőségű való a te gépedhez valamelyikével sokáig menni fog. Ne tévesszen meg senkit a dobozon jelölt 1:50 keverési ará azt jelenti, hogy az olaj és csak az olaj ennél az aránynál még eltudja látni a kenést. A géphez viszont kimondottan a gépkönyvben leírt arányt kell alkalmazni. Lefelé lehet menni, de felfelé nem. Én ezért, ha a gépkönyv 1:50-es keveréket kér, akkor is 1:40-est ajánlok, mert az 1:50 keverék az olaj kenésének a felső határa és már elégé feszegeti ezt a határt és a gépnek is jobb ha picivel olajosabb.

A többinél nem kevertetek olajban dúsabbat. Kiváló minőségű szintetikus olaj márka van a 2T-hez olcsóbban, 3 500-tól is már. 23:30 Hasznos számodra ez a válasz? 4/9 A kérdező kommentje: Ma kicsomagoltam és összeraktam a gépet. A dobozban Prosint 2T Oleo-Mac olaj volt mellékelve. Gondolom ez a gyári ajánlás. Ez jó minőségű olaj? Mert ha igen, akkor hosszútávra is ilyet szerzek be a géphez. Ha nem, akkor milyet? Köszönöm a segítségeke. 5/9 anonim válasza: Ez a stihl meg husqvarna olaj meg satöbbi mind hülyítés! Van ásványi alapú olaj ami nagyon szar és van a félszintetikus olaj ami már majdnem olyan jó mint a fullszintetikus! Egyszerűen csak be kell menni egy motoros boltba és megvenni a majdnem legolcsóbb fullszintetikus 2t olajat! Ez kb. fele annyiba kerül vagy még kevesebbe mint a stihl vagy husqvarna olaj ami állítólagosan egy-egy gép motorjához lett speciálisan kifejlesztve! Ez egy nagy marhaság! Lehúzás! 2018. 20. 18:19 Hasznos számodra ez a válasz? 6/9 anonim válasza: 2018. 18:44 Hasznos számodra ez a válasz?