Stuart Little Kisegér 2 Teljes Mese Magyarul

Tue, 17 Aug 2021 10:15:10 +0000
  1. Stuart Little, kisegér 2 2002 Teljes Film Magyarul Indavideo - Nézni és Letölteni

Stuart Little, kisegér 2 (2002) Stuart Little 2 Kategória: Animáció Kaland Vígjáték Családi Fantasy Tartalom: Stuartnak csupán egyetlen dolog hiányzik az életéből: egy (méretben is) hozzá illő társ. Szerencséje van. Amikor épp tűzpiros sportkocsijával száguld hazafelé a suliból, egyszer csak bepottyan mellé egy kicsit zilált, ám roppant kedves madárka, Margalo, aki Falcon, a sólyom elől menekül. És mivel a leány apróbb sebesüléseket is szerzett, Little-ék szárnyuk alá veszik az apró menekültet. A hős Stuart természetesen ebből is kiveszi a részét, Hómancs, a macska viszont már kevésbé. Csakhogy Margalo egy nap eltűnik. Az összetört szívű Stuart és Hómancs azonban utána erednek.

Stuart Little, kisegér 2 2002 Teljes Film Magyarul Indavideo - Nézni és Letölteni

Jellemzők Cím: Stuart Little, kisegér 2. - új kiadás Eredeti cím: Stuart Little 2 Műfaj: Családi Rendező: Rob Minkoff Színészek: Geena Davis, Hugh Laurie, Jonathan Lipnicki, Rajzfilmfigurák Készítés éve: 2002 Képformátum: 16:9, 1. 85:1 Kiadó: Sony Stúdió: Gamma Home Entertainment Játékidő: 76 perc Korhatár besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető. Adattároló: DVD Adattárolók száma: 1 Nyelvek (audio): Magyar, Angol, Cseh, Török, Héber, Szlovák Felirat: Angol Megjelenési idő: 2016. 02. 23 Tömeg: 0. 2 kg Cikkszám: 1193409 Termékjellemzők mutatása

stuart little kisegér 2 teljes mese magyarul inda video

Ha jogdíjas tartalmat talál, akkor kérem jelezze, hogy azt el tudjuk távolítani az oldalról! Bővebben erről a súgó-ban olvashat! © Online Filmek

Amikor Stuart meghallja, hogy Margalonak nincs hova mennie, ragaszkodik hozzá, hogy a madárka költözzön be a Little-család fészkébe. Szerencsére Mr. és Mrs. Little sem gördítenek akadályt a beköltözés elé, sőt – Hómancs kifejezett rosszallása ellenére – biztosítják őt, hogy addig maradhat, amíg akar. Stuart persze le sem tagadhatná, hogy azonnal megígézte a bájos madárka, s talán méginkább vonzzák az új jövevény által ígért új kalandok. Margalo azonban mély titkot rejt magában. Miután titkozatos körülmények között eltűnt, Stuart Hómancs társaságában útra kel, hogy egy sor hajmeresztő és szívszorító kalandon át megtalálja őt és megoldja a rejtélyt. A rettenthetetlen ámde szokatlan páros persze nem is sejti, mibe vágott bele, csak annyit tudnak, hogy be kell jutniuk Falcon tanyájára, hogy visszahozzák Margalot. Mindez pedig nem könnyű feladat egy kisegér számára, akinek bár aranyból van a szíve, a dolgát tovább nehezíti egy elkényeztetett sziámi. De amint Stuart mondja: "ha Stuart Little barátja vagy, az élet a cimborád. "

stuart little kisegér 2 teljes mese magyarul videa teljes

Reklámmentes videókhoz telepítsd ezt a bővítményt: Letöltés Stuart Little, kisegér 2 (2001) Stuart Little 2 Online Film, teljes film Gyártási év: IMDB pontszám: 5. 5 IMDB Wikipedia Kritika Youtube Eredeti cím: Stuart Little 2 A film hossza: 1h 17min Megjelenés dátuma: 29 August 2002 (Hungary) Rendező: A film leírása: Stuartnak csupán egyetlen dolog hiányzik az életéből: egy (méretben is) hozzá illő társ. Szerencséje van. Amikor épp tűzpiros sportkocsijával száguld hazafelé a suliból, egyszer csak bepottyan mellé egy kicsit zilált, ám roppant kedves madárka, Margalo, aki Falcon, a sólyom elől menekül. És mivel a leány apróbb sebesüléseket is szerzett, Little-ék szárnyuk alá veszik az apró menekültet. A hős Stuart természetesen ebből is kiveszi a részét, Hómancs, a macska viszont már kevésbé. Csakhogy Margalo egy nap eltűnik. Az összetört szívű Stuart és Hómancs azonban utána erednek. Stuart and Snowbell set out across town to rescue a friend. Beküldő: Gyulagyerek Értékelések: 73 88 Nézettség: 1069 Utolsó módosítás dátuma: 2020-12-29 19:23:11 A kedvencekhez adom Egyéb info: Szinkronos Letöltés link Letöltöm innen: Letöltés vagy HD letöltés Letöltöm innen: Torrent letöltés Torrent keresése a neten Még nincs egyéb beküldött link, legyél te az első!

Fox, Geena Davis, Hugh Laurie, Jonathan Lipnicki, Anna Hoelck, Ashley Hoelck, Nathan Lane, Melanie Griffith, James Woods, Steve Zahn ஜ۩▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬۞▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬۩ஜ ✅ Stuart Little, kisegér 2 2002 videa film magyarul online ⭐ Stuart Little, kisegér 2 videa film letöltés 2002 néz online hd Stuart Little, kisegér 2 2002 Teljes Film Online Magyarul Stuartnak csupán egyetlen dolog hiányzik az életéből: egy (méretben is) hozzá illő társ.

#magyar felirat. #letöltés ingyen. #letöltés. #HD videa. #indavideo. #angolul. #1080p. #teljes film. #720p. #teljes mese. #filmnézés. #online magyarul. #filmek. #dvdrip. #magyar szinkron

  1. Gépjármű ideiglenes kivonása a forgalomból online
  2. Stuart Little, kisegér 2. - új kiadás (DVD)
  3. XIII - Az összeesküvés (XIII: The Movie) - Akció - - Filmek - Film(C)ity
  4. 20 as gyerek bicikli olcsón online
  5. Stuart Little, kisegér 2 2002 Teljes Film Magyarul Indavideo - Nézni és Letölteni
  6. The walking dead 7 évad 5 rest of this article
  7. Kétnyelvű jogszabályok - Law and Translation
  8. Audi a3 35 tfsi adatok

Töltsd fel az egyik videómegosztóra a videódat(filmet) és linkeld be! Link beküld (Ha email címed írod be a hiba szó helyett, akkor kapsz róla értesítést a javításáról) (Az email mellé kérjük írja oda melyik linkkel van baja, mert mostanában sok hibás link bejegyzés érkezett, és leellenőrizve nem találtunk hibát!!! ) Nem látod a play gombot? A videó lejátszásához tiltsd le a követés elleni védelmet!!! Hozzászólások: Nincs hozzászólás ehez a filmhez, legyél te az első! Jogsértés bejelentése ÚJ Film adatlap feltöltés | Film kérés | Kapcsolat | Súgó és ászf. Az oldal nem használ sütiket(cookie) azonosításra és adatok tárolására! Kivéve a partneroldalak. A partneroldalak irányelveiről a weboldalukon elhelyezett információs blokkban olvashatnak(google, openload stb... )! Az oldalon megjelenített tartalomért az oldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget! Az oldalon más szervereken található audio és videótartalom van beágyazva! A más szervereken található lejátszó beágyazó kód kimásolásával, és beillesztésével az oldalba!