Kolonics György Általános Iskola És Köznevelési Sportiskola &Middot; Szeptembertől Sportiskola A Kolonics - Hírek : Budafok-Tétény

Tue, 17 Aug 2021 05:29:48 +0000

A reggeli és délutáni ügyeletet a belső udvaron lesz, rossz idő esetén az első emeleti zsibongóban (maszkban). Javasolt a közösségi terekben a maszk viselése. Az előírt fertőtlenítéseket az intézmény területén elvégezzük. A gyerekeknél feltétlenül legyen több papír zsebkendő és saját kis fertőtlenítő. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a gyerekekért érkező szülőknek a kapun kívül kell várakozniuk. A reggeli ügyelet csak és kizárólag 7 órától lesz, addig nem lesznek nyitva a kapuk. A napközis időben az iskola belső telefonján keresztül ( portáról) értesítjük a pedagógusokat, hogy melyik gyermekért jöttek vagy a szülő által írásban kért időpontban a gyermeket a portára leviszik/leengedik a pedagógusok a tanteremből. Az iskola udvaráról az udvari kapubejárón keresztül lehet elvinni a gyerekeket. Üdvözlettel: Intézményvezetők 2020. 25. Tanévkezdés szeptember 1. 8:00 óra - évnyitó, majd 9:00-12:00 osztályfőnöki órák szeptember 1. 17:00 óra- elsős szülői értekezlet szeptember 7. - szülői értekezlet a 2-3-4. évfolyamnak szeptember 8.

Oktatási Hivatal

  1. Harry potter xbox 360 játék etoeltese
  2. Főoldal
  3. Kolonics György Általános Iskola és Köznevelési Sportiskola | tehetseg.hu
  4. Két pasi meg egy kicsi 1 évad 4 rész 2 evad 4 resz magyarul
  5. Heartland 1 évad 1 rész

Szeptembertől sportiskola a Kolonics - Hírek : Budafok-Tétény

Terveink szerint kosárlabda profilú 1. osztályt indítunk. Óvodai felmérések lebonyolításában veszünk részt a szakszövetség szakembereivel együttműködve. Megrendezzük a II. Sport-tár-s Sportbörzét a dél-budai régió számára. Beazonosítás: 1. Saját tanítványaink körében 2. Nagycsoportos óvodások körében 3. Egyesületi edzéseken résztvevők körében Támogatás: 1. Felvétel a sportosztályba 2. Kiemelt figyelem az edzéseken 3. Életviteli tanácsadás 4. Pszichés felkészítés 5. Tanulási módszerek átadása 6. Együttműködési készség fejlesztése 7. Énkép fejlesztése 8. Szükség esetén egyéni tanrend kialakítása Biztosítjuk a projektben résztvevő kollégák továbbképzését, a tantestület belső képzését, a szülők tájékoztatását. Részt veszünk versenyeken, kosárlabda tornákon. Keressük a potenciális tehetségeket, kapcsolatot veszünk fel velük, igyekszünk hatókörünkbe vonni őket. Bemutató foglalkozásokat tartunk, tevékenységünkről tájékoztatjuk a célzott régióban élő, tanuló diákokat, családjukat. Anyagi fenntarthatóság Mivel a programba történő bekapcsolódás most indul, eddig nem volt szükség speciális anyagi forrás biztosítására a végzett tevékenységhez.

Budafok-Tétény

colonics györgy általános iskola és köznevelési sportiskola

Iskolánk régi tanulója, Takács Tamás úszó kijutott a tokiói olimpiára. Sok szeretettel gratulálunk neki, büszkék vagyunk rá! Akikre büszkék vagyunk... 2021. május 25-én, 26-án, és 27-én megtartottuk a MATEMATIKA, HELYESÍRÁS, SZÖVEGÉRTŐ házi versenyeket. Dobogós helyezést elér tanulóink: Az 1. a osztályosok közül Az 1. b osztályosok közül A 2. a osztályosok közül A 2. b osztályosok közül A 3. a osztályosok közül A 3. b osztályosok közül 2021. 04. 15. Tisztelt Szülők! A 2021/2022 tanévre való beiratkozással kapcsolatos szülőknek szóló, frissített tájékoztatót itt olvashatják! 2021. 03. 31. A 2021/2022 tanévre való beiratkozás lebonyolítási rendje itt olvasható! 2021. 28. Kedves Szülők! A tankötelessé váló gyermekek iskolai beíratására vonatkozó általános információkat itt olvashatják. A köznevelési sportiskolai osztályba való jelentkezés alapfeltétele egy sportalkalmassági mérésen való részvétel. A kialakult helyzetben ez most a következő módon fog történni. Kérjük Önöket, hogy az alábbi videón látható gyakorlatsort gyermekük csinálja végig otthon!