Aut Pont Autista Gyermekekért És Fiatalokért Alapítvány - Aut-Pont Autista Gyermekekért És Fiatalokért Alapítvány Adó 1% Felajánlás – Adó1Százalék.Com

Tue, 17 Aug 2021 18:58:02 +0000

A tavalyi évben 39296 km-t tettünk meg, ez összesen 4115 szállítást jelent. Napi szinten szállítjuk, az autizmussal élő gyermekeket és fiatalokat otthonukból a számukra speciális ellátást biztosító iskolába és az AUT-KÖZ-PONT Fogyatékosok Nappali Intézményébe, ahol a felnőttek sérülésüknek megfelelő autizmus specifikus ellátásban részesülnek és vissza. A Hankooktól kapott abroncsadomány nagyban hozzájárul, hogy az ellátottjainkat még nagyobb biztonságban tudjuk az otthonukból az intézményekbe és haza szállítani. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy mennyi minden múlhat a gumiabroncsokon és azok állapotán. (Barucza Tamás, az AUT-PONT Autista Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány munkatársa)

Szántó Tamás: Az önkormányzat fontosnak tartja az AUT-PONT alapítvány munkáját

Bemutatkozás Az AUT-PONT Autista Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány 1999-ben alapított, békéscsabai székhelyű közhasznú szervezet. Feladata a térségben élő autista gyermekek és családjuk életvitelének közelítése egy természetes életformához. Az alapítvány szolgáltatásait az elmúlt időszakban 242 környékbeli érintett család vette igénybe. A könnyű elérhetőségű, szabadidős és terápiás programok folyamatos működtetéséhez szükséges forrásokat pályázati támogatások, valamint gazdálkodó szervezetek és magánszemélyek adományai biztosítják. A szervezet székhelye a Békéscsabán, a Kereki sikátor 11. számú ingatlanban található AUT-KÖZ-PONT. A saját tulajdonú 392 m2 alapterületű ingatlanrészben működik a programszervező és segítő központ. Az AUT-KÖZ-PONT Fogyatékosok Nappali Intézményében 24 autizmussal, illetve halmozott fogyatékossággal élő, 3. életévüket betöltött, önkiszolgálásra részben képes vagy önellátásra képes, felügyeletre szoruló személy szociális és mentális támogatását biztosítjuk.

  1. Raklap Budapest, raklap Pécs, Polgár & Polgár Kft. telephelyei, Polgár & Polgár Kft. elérhetőségei, Budapest, Pécs - Raklapbörze
  2. Tagszervezeteink | Autisták Országos Szövetsége
  3. Radisson hotel budapest 13 kerület
  4. Samsung galaxy j3 2017 tulajdonságok 4
  5. Gyógyászati segédeszköz bolt budapest 13 kerület online
  6. Isztambuli menyasszony 16 rész magyar felirattal
  7. Autizmus társaságok - babaszoba
  8. Hírek | AUT-PONT Alapítvány
  9. Nanatsu no taizai 2 évad 16 rész s 1 evad 16 resz videa
  10. 11 12 es matematika feladatgyűjtemény megoldások

Programfelhívás Pályázom Hírek GY. I. K. " Az Agria Speciális Mentőcsoport működése során soha nem fordult elő, hogy ilyen nyugalommal ülhetünk be a bevetési autónkba, mint az utóbbi pár évben. A minőségi gumiabroncs teszi a mi mentési munkánkat is hatékonnyá. Egyetlen cég sem támogatott ilyen mértékben minket, mint a Hankook, ezért a Hankook a csapatunk fő támogatója jelenleg. Minden feladatra van a Hankooknak megoldása! " Agria Speciális Mentőcsoport A terepjáró gépkocsi használata elengedhetetlen feltétele munkánknak, hisz természetvédelmi tevékenységünk nagyobb része terepi feladatokhoz kötött. A Hankook Tire Magyarország Kft. segítsége ezért is volt fontos számunkra, hisz saját erőből a gumiabroncsok piaci árát nem tudtuk volna megfizetni. Az abroncsok cseréje, ami már rég aktuális volt, egyben a gépjárművel történő biztonságosabb közlekedést is elősegítette. Baranya Természeti Értékeiért Alapítvány Támogatásuk működésünkhöz az elmúlt évek egyik legnagyobb segítsége volt, hiszen tevékenységünkkel az Észak-alföldi régiójában az Országos Mentőszolgálatnak, Katasztrófavédelemnek is állandó orvosi-egészségügyi támogatást adunk, mint partnerszervezet, illetve önálló kezdeményezésként, idestova tíz éve járjuk a régió tanyavilágát, ott orvosi szűrőprogramot, illetve adományozási tevékenységet végezve.