Judas Priest Budapest Arena Budapest Július 24: Jön A Judas Priest Budapestre

Tue, 17 Aug 2021 09:55:08 +0000

Budapest - Három év után visszatér Magyarországra minden idők egyik legfontosabb heavy metál zenekara, a Judas Priest. A csaknem fél évszázada létező brit csapat 2018. július 24-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel jövő év elején megjelenő albuma, a Firepower európai turnéján - közölte a szervező Live Nation csütörtökön az MTI-vel. Budapest – Három év után visszatér Magyarországra minden idők egyik legfontosabb heavy metál zenekara, a Judas Priest. július 24-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel jövő év elején megjelenő albuma, a Firepower európai turnéján – közölte a szervező Live Nation csütörtökön az MTI-vel. "Ha valaki megkérne, hogy mondjam el, mi az a heavy metál, a Judas Priestet mutatnám meg neki" – mondta néhány évvel ezelőtt a Metallica frontembere, James Hetfield. A Judas Priest ugyan 2012-ben elbúcsúzott a közönségtől, 2013 végén mégis újra összeállt és hamarosan megjelenik a vadonatúj (sorrendben tizennyolcadik) stúdióalbum, a Firepower. A Judas Priest Birminghamben alakult 1969-ben, több mint 50 millió albumot adott el világszerte, és megkapta a legjobb metál előadónak járó Grammy-díjat.

Judas priest budapest arena budapest július 24 mars

Jubileumi turnéra indul 2020-ban a Judas Priest. Az 1969-ben alakult heavy metal zenekar fennállásának 50. évfordulóját ünnepli idén kezdődött koncertkörútjával, melynek egyik állomása a Budapest Aréna lesz 2020. július 13-án. Debütálása óta a Judas Priest az egyik legnépszerűbb heavy metal együttessé vált, olyan klasszikus albumokkal, mint az 1980-as British Steel, a '82-es Screaming for Vengeance vagy az 1990-es Painkiller. Rob Halford, Glenn Tipton, K. K. Downing és Ian Hill elmondhatják magukról, hogy megváltoztatták a heavy metál műfaját, és Magyarországon is többször felléptek már. Jegyek a budapesti koncertre november 12-én 10 órától kaphatók a és a oldalakon keresztül. Kiemelt kép:

Judas priest budapest arena budapest július 24 live

  • Végtelen szerelem 1 évad 7 rész
  • Jubileumi Judas Priest-koncert lesz jövő júliusban a Sportarénában - On StageJubileumi Judas Priest-koncert lesz jövő júliusban a Sportarénában - On Stage
  • Iphone 7 gyári szilikon tok para
  • D vitamin hatása a szervezetre 5
  • Budapesten zúzott a Judas Priest - fotók - On StageBudapesten zúzott a Judas Priest - fotók - On Stage
  • Judas priest budapest arena budapest július 24 mars
  • Judas Priest-koncert lesz jövő nyáron a Sportarénában | HAON
  • DVD írók - Top 10 ingyenes szoftver 2021
  • Judas priest budapest arena budapest július 24 live
  • Jobb mint a tv dr murphy
  • 1085 budapest józsef körút 67 2

A 2011-2012-es búcsúturnén (amely a Sziget fesztivált is érintette) a klasszikus felállás négy tagja, Rob Halford (ének), Glenn Tipton (gitár), Ian Hill (basszusgitár) és Scott Travis (dob) szerepelt, a koncertsorozat előtt visszavonult K. K. Downing helyett már Richie Faulkner gitározott, aki azóta is a zenekar tagja. Az együtteshez olyan hatalmas sikerek fűződnek, mint a Victim of Changes, a Diamonds And Rust, a Turbo Lover, a The Green Manalishi, a Breaking The Law, a Painkiller vagy a Hell Bent For Leather. Rob Halford, a Judas Priest frontembere volt az, aki tetőtől talpig bőrbe és fémbe öltözve a heavy metál divatot elindította. Színpadi megjelenésével és négyoktávos, elképesztő énekével ő a műfaj történetének egyik legkarizmatikusabb énekese. A Judas Priest több anyagával is szerepel az amerikai Rolling Stone magazin minden idők 100 legjobb metál albumának listáján, a zenekart idén jelölték a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. Rob Halford idén elnyerte a Lemmy Életműdíjat is. A csapat legutóbb 2015 júliusában, a Fehérvári Zenei Napok (Fezen) nyitónapján lépett fel Magyarországon.

Félévszázados évfordulóját turnéval ünnepli a Judas Priest jövőre. Minden idők egyik legfontosabb heavy metál zenekara 2020. július 13-án a Papp László Budapest Sportarénában adja elő legnagyobb sikereit – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel. A Judas Priest júniusban fellép Lengyelországban, Svédországban, Norvégiában, Dániában, Németországban, Spanyolországban és Svájcban is, majd a Budapest Sportarénába két év után térnek vissza. A zenekar ugyan 2012-ben elbúcsúzott a közönségtől, 2013 végén mégis újra összeállt és 2018-ban megjelent a sorrendben tizennyolcadik stúdióalbum, a Firepower, amely valamennyi addigi lemezüknél sikeresebben szerepelt a slágerlistákon. A Judas Priest Birminghamben alakult 1969-ben, több mint 50 millió albumot adott el világszerte, és megkapta a legjobb metál előadónak járó Grammy-díjat. A 2011-2012-es búcsúturnén (amely a Sziget fesztivált is érintette) a klasszikus felállás négy tagja, Rob Halford (ének), Glenn Tipton (gitár), Ian Hill (basszusgitár) és Scott Travis (dob) szerepelt, a koncertsorozat előtt visszavonult K. K. Downing helyett már Richie Faulkner gitározott, aki azóta is a zenekar tagja.

Judas priest budapest arena budapest július 24 cast

Félévszázados évfordulóját turnéval ünnepli a Judas Priest jövőre. Minden idők egyik legfontosabb heavy metál zenekara 2020. július 13-án a Papp László Budapest Sportarénában adja elő legnagyobb sikereit - közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel. A Judas Priest júniusban fellép Lengyelországban, Svédországban, Norvégiában, Dániában, Németországban, Spanyolországban és Svájcban is, majd a Budapest Sportarénába két év után térnek vissza. A zenekar ugyan 2012-ben elbúcsúzott a közönségtől, 2013 végén mégis újra összeállt és 2018-ban megjelent a sorrendben tizennyolcadik stúdióalbum, a Firepower, amely valamennyi addigi lemezüknél sikeresebben szerepelt a slágerlistákon. A Judas Priest Birminghamben alakult 1969-ben, több mint 50 millió albumot adott el világszerte, és megkapta a legjobb metál előadónak járó Grammy-díjat. A 2011-2012-es búcsúturnén (amely a Sziget fesztivált is érintette) a klasszikus felállás négy tagja, Rob Halford (ének), Glenn Tipton (gitár), Ian Hill (basszusgitár) és Scott Travis (dob) szerepelt, a koncertsorozat előtt visszavonult K. K. Downing helyett már Richie Faulkner gitározott, aki azóta is a zenekar tagja.

Budapestre is ellátogatott a Judas Priest a Firepower című új albumához kapcsolódó európai turnéja során. Firepower című albumának megjelenése apropóján indult turnézni 2018-ban a Judas Priest. A zenekar, mely debütálása óta az évek során az egyik legnépszerűbb heavy metál csapattá vált, július 24-én a Budapest Arénában koncertezett. Judas Priest / Fotó: Pogonyi Nóra Hoztunk néhány képet. (Fotók: Pogonyi Nóra)

Bejelentette Firepower című új albumukhoz kapcsolódó 2018-as európai turnéját a Judas Priest. A sorozat egyik állomása Budapest lesz 2018. július 24-én. Jövőre európai turnéra indul új lemezével a Judas Priest. A Firepower című lemezt megtámogató koncertsorozat egyik állomása lesz Budapapest. A legendás heavy metal együttes 2018. július 24-én lép fel Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában. Talán az is beszédes adat a Judas Priest keményzenei jelentőségéről, hogy több daluk került fel a Rolling Stone magazin minden idők legjobb metalalbumainak 100-as listájára. Judas Priest Forrás: Live Nation Idén egyébként jelölték őket a Rock and Roll Hall of Fame-be is. Az énekes, Rob Halford erről azt mondta a Billboardnak, "ez a mi Oscarunk, és ha bejutunk, akkor az egy olyan pillanat lesz, mint amikor álmok válnak valóra". Rob Halford egyébként idén már elnyerte a Lemmy Életmű-díjat. A budapesti koncertre jegyek december 8-án 10 órától kaphatók itt és itt. A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható.

Az együtteshez olyan hatalmas sikerek fűződnek, mint a Victim of Changes, a Diamonds And Rust, a Turbo Lover, a The Green Manalishi, a Breaking The Law, a Painkiller vagy a Hell Bent For Leather. Rob Halford, a Judas Priest frontembere volt az, aki tetőtől talpig bőrbe és fémbe öltözve a heavy metál divatot elindította. Színpadi megjelenésével és négyoktávos, elképesztő énekével ő a műfaj történetének egyik legkarizmatikusabb énekese. A Judas Priest több anyagával is szerepel az amerikai Rolling Stone magazin minden idők 100 legjobb metál albumának listáján, a zenekart 2017-ben jelölték a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. A zenekar, mely utoljára 2018 júliusában állt színpadra a magyar fővárosban, 2020. július 13-án egy vadonatúj show-val érkezik a Budapest Arénába! Jegyek a budapesti koncertre november 12-én 10 órától kaphatók a és a oldalakon keresztül. További információ: