Urc 22 Univerzális Távirányító Kódok

Mon, 16 Aug 2021 20:21:34 +0000
  1. Urc 22 universalis távirányító kódok -
  2. Urc 22 univerzális távirányító kodak photo

Gondolta volna? Az URC 22 egy 4in1 univerzális távirányító, mellyel egyszerre négy távirányítót helyettesíthet. A termék előre programozott kódokkal rendelkezik. Lehetőség van kézi kódválasztásra, vagy automata kódkeresésre is. Tápellátása: 2 X AA [1, 5 V] elem. Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból! 1 490 Ft ÁFA-val Csomagolási egység: 1 db Készletinformáció Raktáron

Urc 22 universalis távirányító kódok -

  • A kéz amely a bölcsőt ringatja videa 2
  • Univerzális távirányító, 4 készülékhez URC 22 | Somogyi Elektronic Kft.
  • Urc 22 universalis távirányító kódok tv
  • Mi kell a nyugdíjas bérlet kiváltásához youtube
  • Urc 22 universalis távirányító kódok full
  • Urc 22 univerzális távirányító kodak easyshare
  • Urc 22 universalis távirányító kódok 5
  • Az élet szép teljes film
  • Urc 22 universalis távirányító kódok 1
urc 22 universalis távirányító kódok -

This site helps you to save the Earth from electronic waste! You are here Home Forum Electro forum Repair forums TV 2010, April 23 - 22:10 #1 tisztelt felhasználók címben a hézag! a google részben de inkább sehogy nem segített évekig meg nem óhajtok keresgélni tippet kérnék hogy hol-kinél találok megoldást. amúgy dísznek tök jó ha valakinek ilyen kell. használható válasz esetén közlök típust, ill képet! üdv Comments

Figyelt kérdés Probáltam set plussz tv1-et nyomni folyamatosan de ugy nem működik valaki azt írta felismeri a tv-t, de az enyémet nem.. 1/11 aulac válasza: 1. Nyomd be és tartsd lenyomva a "SET" gombot. 2. A "SET" gomb lenyomva tartása mellett, nyomd meg egy pillanatra a "TV1" gombot. A led felvillan. 3. Engedd el a "SET" gombot. 4. Üsd be a 3 jegyű kód valamelyikét: 052; 081; 155; 156; 189; 213; 242; 5. Ha a kód jó, a led egyszer felvillan. 6. Próbáld ki a távirányítót. 7. Ha nem működik, akkor kezd el újra és üss be más kódot. 8. Előfordul, hogy nem minden funkciót kezel a távirányító. 2011. febr. 17:40 Hasznos számodra ez a válasz? 2/11 A kérdező kommentje: Nem jó egyik megoldás sem.. 3/11 aulac válasza: Akkor passz. Nekem működik. Próbáld ki akkor az automatikus keresést: ELŐSZÖR IS KAPCSOLD BE A TV-t!!! 1. Fordítsd a TV felé a távirányítót. A "SET" gomb lenyomva tartása mellett, nyomd meg a "POWER" gombot, és tartsd lenyomva 3mp-ig. Engedd el a "SET" gombot és a "POWER" gombot. A távirányító elkezdi a kódokat a TV felé lejátszani.

Urc 22 univerzális távirányító kodak photo

5. Ha a kód jó, a TV valahogyan reagá csatornát vált, vagy kikapcsol. Amint a TV reagál nyomd meg a set gombot egy pillanatra. Ha nem működik, akkor kezd el újra. 15:12 Hasznos számodra ez a válasz? 4/11 A kérdező kommentje: 5/11 aulac válasza: Ezt is kipróbáltam, és nekem műxik. Akkor feladom. Lehet, hogy a távirányító rossz. 18:19 Hasznos számodra ez a válasz? 6/11 anonim válasza: Nagyon jó a leírás. Nekem pont ma kellett újra belőnöm a panasonic tévémhez mert valahogy el lett állítva. Mivel a használati utasításom nincs meg ezért az automatikus beállítást próbáltam és sikerült. Köszönöm szépen:) 2011. szept. 17:02 Hasznos számodra ez a válasz? 7/11 tamre válasza: WatsoN tv van nem tudsz hozzá kódot vagy valamit mert nem reagál semmire kaptam kódokat de semmi és már a gyors keresés sem működik jó volt most már az sem jó csatornát váltott meg ki is kapcsolt de semmi és vagy 4x próbáltam gyors keresést:(:( 2011. nov. 29. 00:19 Hasznos számodra ez a válasz? 8/11 anonim válasza: nekem blaupunkt márkájú tvém van és home by somogyi távirányítóhoz kellene kód.. SoS nagyon fontos!!!

2012. márc. 13. 18:47 Hasznos számodra ez a válasz? 9/11 anonim válasza: szasztok nekem egy medion tv hez kellene a kód sajnos az automatikus kodkuldes kicsit megzavarja mert pl a kikapcsolassal tudok csatornat valtani stb stb... viszont eddig amikor kóddal hoztam össze a kettőt akkor tökélletesen működött... :/ csak nem találom a kódot:S 2012. máj. 21. 13:08 Hasznos számodra ez a válasz? 10/11 CeNtOr válasza: 2016. jún. 16. 16:44 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

Extra Garancia Standard A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Extra Garancia Balesetbiztosítás Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is! Extra Garancia Prémium Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is! További információért kattints ide!

urc 22 univerzális távirányító kodak.com urc 22 universalis távirányító kódok tv