2013 Évi V Törvény Kommentár

Tue, 17 Aug 2021 20:56:11 +0000

Orosz Árpád Hatodik Könyv Harmadik Rész XXIII. Parlagi Mátyás Hatodik Könyv Negyedik Rész Dr. Szeibert Orsolya Negyedik Könyv; Hatodik Könyv Harmadik Rész XXV. Székely László Második Könyv Első, Második és Harmadik Rész (a 2:47. § kivételével) Dr. Tőkey Balázs Hatodik Könyv Harmadik Rész XXII. Vékás Lajos Bevezetés; Első Könyv; Hatodik Könyv Első Rész, Második Rész IV–VIII. Cím, X. Cím 6:141–6:147. §; Hatodik Könyv Hatodik Rész; Hetedik Könyv Ismertető Harmadik kiadásban, Nagykommentárként jelennek meg a Polgári Törvénykönyv magyarázatai. Szerkesztői – csakúgy, mint a 2014-es első és a 2018-as második kiadásban – Vékás Lajos és Gárdos Péter. Szerzői – Csehi Zoltán, Faludi Gábor, Gárdos István, Gárdos Péter, Grafl Fülöp Gyöngyi, Kemenes István, Kisfaludi András, Lábady Tamás, Lenkovics Barnabás, Menyhárd Attila, Orosz Árpád, Szeibert Orsolya, Székely László, Tőkey Balázs és Vékás Lajos – is ugyanazok a neves jogászok: egyetemi tanárok, bírák és ügyvédek, akik már magának a kódexnek a megalkotásában is jelentős feladatot vállaltak.

2013 évi v törvény commentary live

2013 évi v törvény commentary series

2013 évi v törvény kommentare

2014. március 15-én hatályba lépett az új Polgári Törvénykönyv. A kiadvány arra vállalkozik, hogy a kommentár műfajának megfelelően az egyes paragrafusokhoz rendelten magyarázza a jogszabályt. A mű a nemzetközi és hazai jogfejlődés eredményeit felhasználva elemzi az új Ptk. szövegét; a régi Ptk. joggyakorlatát is értékeli és elemzi a korábban kialakult gyakorlatnak az új törvény alkalmazása során is irányadó vonatkozásait, részeit. A kommentár feldolgozza az új Ptk. alapján elbírálandó ügyekben irányadó elvi iránymutatásokról szóló 1/2014. Polgári jogegységi határozatot is. A kiadvány szerkesztői Prof. dr. Vékás Lajos és dr. Gárdos Péter, a kötet elkészítésében olyan szerzők vettek részt, akik hosszú ideje aktívan közreműködtek az új Ptk. -t előkészítő Szerkesztőbizottság munkájában.

2013 évi v törvény commentary today

  • 2013 évi v törvény commentary on english
  • A dzsungel könyve 2016 teljes film magyarul indavideo 2
  • 2013 évi v törvény kommentarer

2013 évi v törvény commentary on revelation

Kapcsolódó jogszabályok Számlázás és fizetés A webshopban fizethet bankkártyával, vagy a kiküldött számlát 15 napos fizetési határidővel, banki átutalással egyenlítheti ki. A számlát ügyfélszolgálatunk e-mailben és postán is elküldi Önnek a megadott e-mail címére és számlaküldési címére. Előrendelhető státuszú termékek esetén minden esetben átutalásos számlát küldünk a termék elérhetővé válása után. Kezdje el használni akár már ma! A webshopon leadott rendelésről automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk. Az ebben található "Használatba veszem" linkre kattintva azonnal eléri a megrendelt szolgáltatást és elkezdheti használni. A szolgáltatást előfizetése alatt a Jogtár® platformon bejelentkezve - a webshopban használt felhasználónevével és jelszavával - éri el az Adatbázisok/Szakmai modulok menüpont alatt. Felhasználói fiók A szolgáltatás használatához felhasználói fiók (WK-fiók) regisztráció szükséges. Egyetlen felhasználónévvel és jelszóval hozzáférhet a Wolters Kluwer Hungary Kft. összes online szolgáltatásához.

2013 évi v törvény kommentare
  1. Fekete szépség teljes film magyarul videa
  2. Domino kft tatabánya deák ferenc utca
  3. Valentin napi akció étterem budapest teljes film
  4. Mókusos csipeszes ügyességi társasjáték gyerekeknek szamolni
  5. Normál vércukor érték étkezés utan