Kiss Gergő Életem A Játék: Könyv: Életem A Játék (Dobos Sándor - Kiss Gergő - Kiss Gergely - Nedbál Miklós - Serényi Péter)

Tue, 17 Aug 2021 07:19:09 +0000

Belépés 2021. július 17., szombat - Ma Endre, Elek napja van Expressz Ajándékkártya Gyermek- és ifjúsági könyvek Hobbi, otthon, szabadidő Informatika, számítástechnika Napjaink, bulvár politika Naptárak, kalendáriumok Nyelvkönyvek, szótárak 0 - 499 Ft 500 - 999 Ft 1 000 - 1 499 Ft 1 500 - 1 999 Ft 2 000 - 2 999 Ft 3 000 - 4 999 Ft 5 000 Ft felett 21 - 30% 31 - 40% 41 - 50% 51 - 60% 61 - 70% 71 - 80% 81 - 90% 91% felett Kötésmód: cérnafűzött kartonált Méret [mm]: 148 x 215 x 30 Egy háromszoros olimpiai bajnok küzdelmei a vízben és a parton Elfogyott, jelenleg nem rendelhető. "Amikor sportolói karrieremről gondolkodom, folyton arra a következtetésre jutok: elég lett volna egyetlen perc, egyetlen szavazat, egyetlen méter, egyetlen igen vagy nem, egyetlen apró gól, és minden másként alakul. Szerénytelenség nélkül állíthatom, rajtam sosem múlt a siker: mióta világossá vált számomra, hogy lehorgonyzom a vízilabda mellett, minden edzésen a maximumot nyújtottam, az olimpiai bajnoki cím érdekében bele akartam dögleni a vízbe. "

Életem a játék · Kiss Gergő · Könyv · Moly

Nyíltabb, "közösségibb", közvetlenebb. Nagyon tetszett a könyv, a történet, bár olykor belekavarodtam, hogy most épp melyik évben járunk, s melyik mérkőzés következik, pont emiatt volt jó ötlet szerintem az eredmények, meccsek leírása rendszerezve. Gergő szerintem, a könyv alapján: nyílt, szerény, de mégis magabiztos ember, aki tudja mit csinál. Tudatosan tervez, nyitott a világ dolgaira, sok minden érdekli. Megtetszett benne a csapatjátékos attitűd, a médiához, a rajongókhoz, az emberekhez való hozzáállása. Hogy számítanak neki, hogy fontosak vagyunk neki. Szolid, toleráns sportember, biztos családi és baráti háttérrel. :) Jó volt egy kicsit belelátni Kiss Gergő világába! Köszi Gergő! ;) MeliTulcsik >! 2017. április 14., 19:24 Ő egy igazi élsportoló! És mennyire szereti a feleségét Valkai Annát! Összehasonlitottam Kásás Tamással, pont együtt vettek részt az első olimpián és 2012 London olimpia után mindketten kilépett vízilabda sportot! Nashira P >! 2016. október 20., 15:55 Kitti barátnőm jutott eszembe igen-igen sokszor, miközben olvastam.

Egy háromszoros olimpiai bajnok küzdelmei vízben és parton Amikor ​sportolói karrieremről gondolkodom, folyton arra a következtetésre jutok: elég lett volna egyetlen perc, egyetlen szavazat, egyetlen méter, egyetlen igen vagy nem, egyetlen apró gól, és minden másként alakul. Szerénytelenség nélkül állíthatom, rajtam sosem múlt a siker: mióta világossá vált számomra, hogy lehorgonyzom a vízilabda mellett, minden edzésen a maximumot nyújtottam, az olimpiai bajnoki cím érdekében bele akartam dögleni a vízbe. Kiss Gergely eredményeit hosszasan lehetne sorolni. Pályafutása során többször is beírta magát a sporttörténelembe: háromszoros olimpiai bajnok, világbajnok, Európa-bajnok, Világliga- és Euroliga- győztes. Ám kevesen tudják, hogy a hihetetlen sikerekig hosszú és fáradtságos út vezetett, számos buktatóval, áldozattal, küzdelemmel, hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel. Eddig csak kevesen ismerték a "vizes Dream Team" sikerének titkait. Miben különbözött ez a válogatott a korábbi időszak nemzeti csapataitól?

Egészen addig, míg egy alkalommal edzőtáborba utaztunk Belgrádból Budapestre, és Szabadka mellett megálltunk egy benzinkútnál. Mindkét pultos lány magyar volt – a srácok csak lestek, hogy Szerbiában magyarul beszélek az emberekkel. 221. oldal (Libri, 2014) Anton_Gorogyeckij P >! 2015. november 5., 18:41 Még a legózós, matchboxos korszakomban nagyon bejöttek a tipikus első olvasmányélmények, a szerény, szerethető hősökről szóló művek: Robin Hood, Winnetou, Tarzan. Gyerekkoromban sokszor előfordult, hogy vasárnaponként, amikor apám az egész heti kemény munka után pihenni akart, megnéztünk együtt egy focimeccset vagy valamilyen teniszdöntőt a tévében, és mindketten sokat is olvastunk. A magam részéről az Egri csillagok és a Pál utcai fiúk – tehát a mindig precízen vezetett olvasónaplómban is rögzített kötelezők – után elkezdtem felderíteni apám könyvespolcának érdekességeit: a politikai, történelmi témájú könyveket éppúgy kedveltem, mint a ponyvát, a kalandregényeket. Később rákaptam az életrajzokra meg a titkosszolgálatokról – a CIA-ról, a Moszadról, az MI5-ről – szóló kötetekre, de izgattak a szépirodalmi, meg a társadalomtudományi, főleg a vallásokat bemutató művek is.

Könyv: Életem a játék (Dobos Sándor - Kiss Gergő - Kiss Gergely - Nedbál Miklós - Serényi Péter)

Pár hónappal később telefonáltak a műhelyből, hogy most már akár haza is vihetném a bicajt… 85. november 5., 18:43 Az viszont megtörtént, hogy együtt szerepeltünk valamilyen gyerekrendezvényen, és betanítottam neki, hogyan gesztikuláljon, hogyan tátogjon Shrek jelmezében, én meg megbújtam a jó széles háta mögött, és – mint a filmen – én szólaltam meg… Óriási sikert arattunk! 276. oldal, Gesztesi Károly, színész (Libri, 2014) Anton_Gorogyeckij P >! 2015. november 4., 19:15 A Fradi után sok évvel, 2010-ben lettünk újra csapattársak, a Vasasban. Abban az évben mindketten vállműtéten estünk át, így az első "újkori" közös élményünk az Uzsoki úti kórházhoz kötődik: én már felébredtem a műtét után, amikor őt betolták a kórterembe. Mondjuk úgy, édesen hortyogott, amikor megjelent, így egészen furcsa, amolyan burleszkszerű pillanatokat éltünk át: ott volt két hatalmas pacák, félálomban. 223. Steinmetz Barnabás, Gergő csapattársa (Libri, 2014) Anton_Gorogyeckij P >! 2015. november 4., 19:20 Az egyik első, egymás ellen vívott meccsen nagyon értékes leckét kaptam Geritől, és ez az intelem végig is kísérte pályafutásomat: védd magad!

  • Kiss Gergő - Életem a játék | Extreme Digital
  • Skót és joe bácsi kocsmája
  • Eladó macska - Ingyen cica - Fórum | Kiscica.hu
  • Kiss Gergő - Könyvei / Bookline - 1. oldal
  • Kiss gergő életem a játékok
kiss gergő életem a játékok
  1. Szép kártya szabadidő elfogadóhelyek sportbolt
  2. Szerelmi bánat miatt lett öngyilkos vasárnap
  3. Beugrós sofőr állás szabolcs megye