Audi A3 1. 6 Benzin Vélemények: Audi A3 1.9 Tdi Vélemények?

Tue, 17 Aug 2021 01:30:56 +0000

Pozitív Magas presztízs, jó kidolgozás, minőségi anyaghasználat az utastérben, kiszámítható viselkedés, széles motorválaszték. Kabrió és ötajtós is van. Negatív Használtan is drága, szegényes alapfelszereltség, zajos PD-TDI dízelek, gyenge és nyomatékszegény alapmotor (1. 6). Típustörténet Bemutatkozás 3 ajtós karosszériával és három motorral: 1. 6 (102 LE), 2. 0 FSI (150 LE), 2. 0 TDI (140 LE). Az év folyamán új motorok: 1. 6 FSI (115 LE), 1. 9 TDI (105 LE), 3. 2 VR6 (250 LE) Új motor: 2. 0 TFSI (200 LE), ötajtós karosszériával is kapható A3 Sportback néven, már a Single-frame hűtőráccsal A háromajtós is megkapja a Single-frame hűtőrácsot, a TDI-khez felár ellenében részecskeszűrő Új motor: 2. 0 TDI (170 LE), a részecskeszűrő alapfelszerelés az összes dízelnél. S3 Quattro (265 LE), az 1. 8 TFSI (160 LE) váltja a 2. 0 FSI-t 1. 9 TDIe különösen takarékos modellváltozat, 1. 4 TFSI (125 LE) váltja az 1. 6 FSI-t Modellfrissítés, S3 már Sportback karosszériával is 1. 4 TFSI motorleállító rendszerrel, új motor: 1.

Audi a3 1. 6 benzin vélemények e

Figyelt kérdés A 101 és az egyel újabb, azaz a 102 lóerős motorokra lennék kíváncsi. Melyik a "jobb", esetleges hibák, lehetséges meghibásodások? 1/5 anonim válasza: 100% Hallani róluk jót is, rosszat is. Nekem ugyan SEAT Toledom volt régen, ugyanazon 1. 6-os 101 LE-s motorral, de különösebb gondok nem voltak vele. Termosztátot, vízpumpát kellett cserélni, többi csak kopó alkatrész. 2015. aug. 18. 22:49 Hasznos számodra ez a válasz? 2/5 anonim válasza: 100% Olajfogyasztását érdemes figyelni, hajlamosak zabálni a gyári olajat (azt hiszem 5W 40) bizonyos km után, ugye a motor kopásából adódóan, talán érdemesebb 10W 40-essel használni. Egyébként osztom az első válaszadó véleményét. 19. 02:38 Hasznos számodra ez a válasz? 3/5 anonim válasza: 100% Az ilyen motorok akkor is menni fognak, amikor az új TSI motorral szerelt kocsik már a roncstelepen lesznek. 16:54 Hasznos számodra ez a válasz? 4/5 A kérdező kommentje: 5/5 anonim válasza: Audi A3 1. 6benzines, első tulajdonosa vagyok. 1999-es a kocsi, 204.

Audi a3 1. 6 benzin vélemények price

A fordulóknak a pontos, mégis csekély erővel működő szervokormány miatt is örültünk. A kormányzás finomsága példás, ahogy a sportfutómű ellenére megmaradó rugózási kényelem is az. Az A3 S line már csak 225/45 R17-es gumiabroncsai miatt sem tudja eltüntetni az úthibákat, de szédületes kanyarsebességéhez képest ügyesen tompítja az ütéseket. Elégedettek lehetünk az egyenesfutással is, a mintha-zsinóron-húznák érzést a kormány automatikus, apró korrekciókkal támogatja. A rásegítés sebességfüggő, nem pedig a fordulatszám növekedésével csökken. Kis erővel, jól adagolhatóan lassítható az A3. A fékek gyakorlatilag túlméretezettek ehhez az autóhoz, a lassulás a széles gumikkal nagyon vehemens. Ránézéses alapon is megállapítható, hogy mennyire jó minőségű autóval van dolgunk. A piros fényezés mélysége, csillogása messzire harsogja, hogy ez bizony egy prémiumtermék. A karosszéria szűk hézagos illesztései, a zörgésre még budapesti minőségű utakon is szinte képtelen belső tér, az alsó középkategóriához mérten jó anyagválaszték és a körültekintő zajcsillapítás szintén hangsúlyozza az Audik igényességét.

Audi a3 1. 6 benzin vélemények 2020

Akkumulátor specialistánk legtöbbször kevesebb mint egy óra alatt kiérkezik gépjárművéhez és kicseréli akkumulátorát vagy beindítja autóját. Csak Budapest területén tudnak segíteni? Alapvetően igen, csak Budapest területén nyújtjuk szolgáltatásunkat, de speciális esetekkel kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat! Ha tudunk, segítünk. Menni idő alatt jönnek ki segíteni? Általában kevesebb mint 1 óra alatt kiérkezünk. Mi történik, ha nem az akku a probléma? Amennyiben az akku cseréje nem oldja meg a problémát, kizárólag a kiszállást kell kifizetni, az akkumulátort nem. A kiszállás díja 9500 Ft. Mennyibe kerül az akkucsere? Akkucsere esetén a kiszállási díjunk 9500 Ft + az akkumulátor ára. Ez a díj tartalmazza az összes költséget, beleértve a kiszállást, munkadíjat, ÁFA-t. Amikor nem indul el egy autó sokszor felmerül a kérdés, hogy új akkura van-e szükség. Ez az egyik fő témája a az Akkumulátor Karbantartás és Diagnosztika rovatunk.... Akkumulátor beszerelése, és az akkumulátor kiszerelése Az Akkumentő megoldja önnek az akkumulátor cseréjét.

Használói vélemények - Autónavigátor.hu

  • TLA Vagyonkezelő és -hasznosító Kft. – NET Program Divízió
  • Audi a3 1. 6 benzin vélemények 2016
  • Audi a3 1. 6 benzin vélemények 2017
  • Audi a3 1. 6 benzin vélemények e
  • Audi a3 1. 6 benzin vélemények v
  • Megújult a legsportosabb utcai Golf
  • Rémálom az Elm utcában 4. | bookline
  • Audi a3 1. 6 benzin vélemények video
  • Online felületünkön - Telekom mobil Gyakori Kérdések
  • Kínai szezammagos csirke pirított tesztaval

Audi a3 1. 6 benzin vélemények 2018

Figyelt kérdés Alkatrészek tudom, hogy a Vw-vel, Seatal, Skodával egyárban vannak. Vagy egy Golf 5ön gondolkodom. De amíg audiba 10 éveset veszek addig golfban ennyi pénzért 8 éveset is kapok. Szerintetek? 1/6 anonim válasza: Szerintem ezt neked kell tudni. Az autót nem csak megvenni kell tudni. Fenn is kell tartani. Én 8 évesen vettem egy A6 3, 0Tdi-t, azóta eltelt két év, rálőttem közel 1 millát, mire tökéletes lett. Pedig jó állapotú volt. Csak a két gumigarnitura 500 ezer volt. Igaz, -8- as kerekekre. A porlasztókat cserélnem kellett, ha ezt a Porsche Hungarianal veszem meg, a 6 db ot 1, 5 milla lett volna. Az alkatrészek ára nem azonos a vw- ével, igaz sok dolog abba is drága. Főleg, ha diesel. Úgy vegyél kocsit, h költeni is maradjon pénzed rá! 2015. dec. 30. 20:05 Hasznos számodra ez a válasz? 2/6 anonim válasza: 2015. 20:06 Hasznos számodra ez a válasz? 3/6 A kérdező kommentje: értem köszi a tanácsot! :) Autó szerelő ismerősöm mondta, hogy jók az A3ak, illetve a 2. 0 tdi vel van motor gond.

A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem? Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet. Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel. Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím. Írjon a címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét. Már indapassal írtam az ítéletet Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt. Autók » Audi » A3 (2003-2011) Az ítélet értékelése - nincs még értékelés Szöveges ítélet Az autó önmagában nagyon jól vezethető és rendkívül stabil. Minden kényelmi extra kifogástalanul működik rajta. Az autó maga Audihoz méltó, azonban a hozzá kapcsolódó szervízszolgáltatás egyenlő a nullával. Hibalista - Először is úgy adták át az autót, hogy benne hagyták a rugó merevítő pogácsákat.

Állítólag 185 km/h végsebességre is képes, amit nem volt türelmem kipróbálni. Annyit tanúsíthatok, hogy 160-nal még képes tartósan suhanni, az autópályán még emelkedőn is csak néha kellett félrehúzódnom egy-egy Astra vagy Fiesta elől. Kanyarokban, országúton könnyen meghasonlik az 1. 6-os Ambition pilótája: ilyen jó futóművel ennyire óvatosan haladni?! Ha lendületből beesünk egy-egy sodrós kanyarba, mindjárt kiderül, milyen stabil és jóindulató az A3. Egy szerpentin - szigorúan lefelé - kifejezetten kellemes élmény. Ja, a kitörésgátló kikapcsolható, nem mintha lenne jelentősége, csak úgy mondom. A katalógus 11, 9 másodperces gyorsulásról számol be nulláról százra. Nem is vitatom, nem mértem utána, de az biztos, hogy sokkal többnek tűnik. A gyorsulás mindenképp hatékony, a 205-ös gumik hasztalan elforgatására ennek a motornak alig van esélye. Nagyon szép, kellemesre fojtott, mélyen dörmögő motorhang mellett gyorsíthatjuk az autót, de valódi, háttal és szemmel érezhető eredmény annál kevesebb mutatkozik.

A Dubrovnik-Budapest jó teszttáv volna egyrészt (1000 kilométer kábé, Horvátországon keresztül; Bosznián át jóval rövidebb lenne, de nem mindenki szeret karton Marlborókkal traktálni géppisztolyos rendőröket és "Aknaveszély! " tábla tövébe vizelni a botanikában), másrészt vezetésileg sem egyszerű feladat, a kicsikét zilált útviszonyok és a rettenetes forgalom miatt. A horvátok valami egészen tébolyult pillanatukban kitalálták, hogy az egész turizmust szombattól-szombatig rendszerben bonyolítják: szombaton van turnusváltás minden szállodában, apartmanban, kempingben és sárkunyhóban, így aztán péntek éjszakától szombat délig teljes a káosz az utakon, ráadásul ország déli részei felé nem is vezet sok út, ami meg van, az keskeny, hegyi és kanyargós. Na, kábé mindenki ösmeri a helyzetet: péntek este-éjjel átvágjuk magunkat a látványosan nem készülő, életveszélyes M7-es még izmos balatoni forgalmán, végig a tó melletti diszkóéleten. Letenyéig még tűrhető a dolog, utána három rövidebb autópálya-szakasszal nyugiban el lehet jutni Karlovacig.