Barba Negra Music Club Befogadóképesség

Mon, 16 Aug 2021 13:14:53 +0000

– hát lehet benne valami, mindazonáltal vicces volt. Elsőként egyébként a Megjöttünk a nőkért hangzott el, ami legalább olyan tökéletes indítás élőben, mint amilyen a lemez kezdőszámaként, bár Rátgéber ezúttal nem volt jelen. Ez a fajta poénos önkifigurázás jelenti számomra a zenekar legnagyobb vonzerejét, tehát hogy annak ellenére sem veszik komolyan magukat, hogy immár mindannyian ebből élnek. A zseniális lemezborító, illetve még inkább a fotózásához megszervezett pécsi tüntetés is erre erősít rá – utóbbi egészen abszurd élmény lehetett a gyanútlan járókelők számára –, csakúgy mint számos dalszöveg, például a Van-e szándék, vagy az új album egyik legjobbja, a Lovasi-Lecsó felelgetésen alapuló Szerelem, jó. Ja és az összekötő konferálások, amelyekből megtudhattuk többek között, hogy a Bánat című szám minden idők harmadik legjobb emós himnusza, az első kettőt természetesen a No Thanx követte el, úgyhogy "ezúton is köszi, fiúk, hogy kitapostátok az utat! " A koncert legkellemesebb meglepetése Mihalik Ábel reflektorfénybe lépése volt.

Barba negra music club befogadóképesség e

Maga a belső tér kimondottan nagy, talán kicsit nyomasztó is, elsőre egyfajta hangár-érzet kerített hatalmába. Az ülőhelyek száma sem túl magas, ezen jó lenne változtatni. Cserébe viszont jó nagy tömeg elfér biztonságosan, durva becsléssel legalább kétezer fő lehet a befogadóképesség, ami a poszt-WestBalkán érában nem elhanyagolható szempont, főleg úgy, hogy folyamatosan zárnak be a klubok az egész országban. A Bankrupt zenekar bemelegítése után negyed 11 körül léptek színpadra Lovasiék, miután egy hivatalos hangú, komolykodó konferansz tudatta a közönséggel (persze felvételről), hogy a ma estére tervezett eredeti fellépő, a Parvis Astrum énekegyüttes sajnos nem tudott eljönni, így helyettük egy feltörekvő tehetség, a Kiscsillag próbálja szórakoztatni az egybegyűlteket. Ennek a momentumnak amúgy a koncert kétharmada tájékán folytatása is volt, mikor ugyanez a géphang nagy örömmel tudatta, hogy az említett énekegyüttes mégis ideért, így most átveszik a terepet. Ezután annyi történt, hogy Lovasi minimális hangszeres kíséret mellett elreppelte az Örökre című számot, amiről utólag olyan visszajelzéseket olvastam, hogy "Lovasi reppelésétől ments meg Uram minket! "

November elején jelent meg a Kiscsillag harmadik albuma Néniket a bácsiknak! címmel, melynek budapesti lemezbemutatóját az elmúlt hétvégén tartották. A koncertre (illetve a turné egészére) új látványvilággal, valamint néhány egyéb meglepetéssel készült a zenekar, akikről immár teljes biztonsággal elmondható, hogy az egykori "hobbi" jelzőt maguk mögött hagyva komoly téttel bíró, kiforrott produkcióvá nőtték ki magukat. Érdekes egyébként, bár minden bizonnyal csak véletlen egybeesés, hogy Kispál András új csapata, a Velőrózsák is ugyanerre a hétvégére időzítette debütáló albumának élő premierjét – talán ez is ráerősít arra, hogy a bő két évtizedig együtt játszó egykori szerzőpáros pályafutásában egyaránt új fejezet indult, amely remélhetőleg mentes lesz a szükségtelen összehasonlításoktól. Mindenekelőtt pár szó a helyről: az Újbuda és Budafok határán található Barba Negra Music Club nemrégiben nyitotta meg kapuit, és bár kissé nehezen megközelíthető (nem közvetlenül az utcáról nyílik a bejárat), fellépői köre érdemessé teszi arra, hogy meglátogassuk: a decemberi programban szerepel például a 30Y, a Pál Utcai Fiúk, a Heaven Street Seven, a Belga, az évet pedig a Quimby mellett ismét a Kiscsillag, valamint a Magic Mosquitoz búcsúztatja.

Barba negra music club befogadóképesség 10

Bár magától értetődik, hogy egy háromlemezes zenekar már komolyabb szelekcióra szorul műsorának összeállításánál, azért bízom benne, hogy lesz némi rotáció a kimaradó számok körében. Emellett azt is meg kell említeni, hogy szintén a különleges alkalomra való tekintettel lehetett volna kicsivel hosszabb a koncert – mondjuk két óra a szokásos másfél helyett –, akkor legalább ezúttal több minden belefért volna. A fentiektől eltekintve viszont kimondottan pozitív élmény volt hosszabb idő után újra élőben látni a zenekart – ezelőtt utoljára talán augusztus elején voltam koncertjükön –, főleg a megújult színpadkép, illetve az említett hozzáadott értékek miatt. Jól látszott az is, hogy a közönség már most magáévá tette az új dalok nagy részét, ugyanúgy tapsolnak és éneklik a szövegeket, mint a régiek esetében. Ez a lendület egy ideig most biztosan kitart majd. (Az estéről sajnos nem találtam képeket, így a turné szegedi állomásának fotóiból válogattam. )

Barba Negra Music Club, budapesti koncerthelyszín - Faninfo.hu

Csehy Tamás: - Szerintem nincs befolyással ránk. Pozsonyban csak nagyon ritkán lépnek fel magyar előadók, inkább Győr közelsége okozhat problémát, mivel közelebb van és az ottani klubok műsora nagyban hasonlít a mienkhez, sőt a nagyobb helyek el tudják hívni azokat az előadóakat is akikre már nálunk anyagi okokból nincs esély. Valamiért sok magyarországi banda azt hiszi, hogy Pozsonyban kell fellépnie már csak presztízsből is, de sajnos már egyre kevesebb ott a magyar és az itteniekenek nem nagyon van kedvük odautazni. Persze ez nem érvényes a megaprodukciókra, mint az Omega, vagy Presser Gábor, de pl. a Tankcsapdán Pozsonyban utoljára csak 2-300 fizető volt. Annyian már nálunk is elfértek volna. Rockbook: - Minek köszönhető, hogy ennyire népszerűek vagytok? Csehy Tamás: - A népszerűség és a siker kulcsa a következetesség és az állandó színvonal fenntartása vagy emelése mind technikailag, mind a programok terén. A nevünket évek kemény munkája volt kiépíteni és szerencsére már egyre nevesebb zenekarok jelentkeznek, hogy szívesen fellépnének nálunk.

Belmondo @ Barba Negra Track - Terrace Czutor Zoli neve hallatán a nosztalgikus lelkületű hallgatóknak még ma is a Nyers ugrik be, valamint, hogy egykor a heavy metal rajongók hajszál híján vérdíjat tűztek ki a fejére. 1045 fővel a főváros egyik legnagyobb befogadóképességű zárt szórakozóhelye. Pub jellegű dizájn, izgalmas falfestések, egyedi belső kialakítás teszi hangulatossá ezt a helyszínt. A koncerteken kívül helyszínt biztosítunk bármilyen, egyéb egész napos, akár magán rendezvényeknek is. Pizzakonyhával, sokszínű italkínálattal és barátságos árakkal várjuk vendégeinket. Koncertek után a buli hajnalig folytatódik. Kellemes, hangulatos és lehetőségekben bővelkedő terep ez koncertre járóknak, zenekaroknak és a közönségnek egyaránt. A hely mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető: A Deák térről a 47-es villamossal, a Széll Kálmán térről a 18-as villamossal, a Batthyányi térről a 41-es villamossal jutsz el hozzánk (Fővárosi Művelődési Ház megálló). A Móricz Zsigmond körtér vagy a Kosztolányi Dezső tér is csak 8 perc sétára van klubunktól.

Barba negra music club befogadóképesség video

barba negra music club befogadóképesség 1
  • Hogyan szerezzem vissza a férjem
  • Dolgit max 800 mire valo reviews
  • Barba negra music club befogadóképesség 1
  • Szovjet háborús filmek magyarul videa
  • 24 állat, aki megmutatja, milyen egy boldog és büszke szülő élete
  • Barba negra music club befogadóképesség online
  • Bosal hungary kft kecskemét allas bocage
  • Barba negra music club befogadóképesség video
  • Van aki forrón szereti online full
  • Marston professzor és a két wonder woman

A zenekaroknak, akik először járnak nálunk gyakran meg is gyűlik a gondjuk ezzel, de a weboldalunkon és a webes térképeken is be vagyunk már jelölve. A klub kb. 160 m2 és 250 fő a befogadóképessége. Általában ez elégnek bizonyul, de néha előfordul, hogy nagyobb helyre lenne szükség, de ismerve a lehetőségeket a környéken ez nem túl valószínű, hogy találunk. A színpadunk 6x4 méter, rendelkezünk komplett hangosítással és fénytechnikával. Sajnos helyszűke miatt csak egy 2x3 méteres öltözőnk van a színpad mellett, de eddig nem volt rá panasz. Ha nincs nagyobb koncert és minden pad és asztal a helyén van, akkor kb. 80 ülőhelyünk van. Rockbook: - Mindig is a rock/metal különböző ágazatai voltak a középpontban? Csehy Tamás: - Igen mindig ebben az irányban terveztünk haladni, lényegében azért hoztuk létre ezt a klubot, mert nem volt semmi hasonló 50 kilométeres körzetben. Persze előfordulnak DJ-es akciónk is 1-2 havonta, hogy színesebb legyen a felhozatal, de mindenképp az élőzene van előnyben részesítve, még akkor is, ha nem mindig az a legkifizetőbb.

Abszolút kikapcsolódós, relaxálós zene. Szerencsére nem borulnak el - itt még - túlzottan, bár azért inkább azoknak ajánlott, akik vonzódnak a jazzes elvontságok iránt, kő metalosok nagy valószínűséggel menekülőre fogják fél perc után. A második CD már nem ilyen "egyszerű" eset, itt aztán szabadjára engedték magukat a zenészek, 6 tételnyi jammelés, improvizálás, korlátok nélkül. Ehhez kell türelem és befogadóképesség, be kell valljam, nálam ez a része a Kadának nem működik, biztos vannak akik élvezi, hogy minden hangszeres játszik amit úgy gondol magában, bármiféle összefüggés és egymásra figyelés nélkül, nálam ez nem funkcionál zeneként, ez káosz, értelem nélkül. Idegesítő. Bocsánat, de most képtelen vagyok szubjektív lenni. Maradok a Kadával úgy, hogy az első korongot elő fogom venni máskor is, a másodikat meghagyom annak, aki nálam nagyobb tűrőképességgel rendelkezik. De mivel maga a CD nem drága, aki hajlik az ilyen free zenék felé, az első CD-ért megismerkedhet velük.

barba negra music club befogadóképesség online
  1. Quechua 2 seconds xl sátor összehajtása
  2. 65 év felettiek utazási kedvezménye
  3. Fehér pöttyök a makk peremén
  4. 1966 ban születtem mikor mehetek nyugdíjba